Ние научихме много тежък урок. Урокът е, че не трябва

...
Ние научихме много тежък урок. Урокът е, че не трябва
Коментари Харесай

Кирил Петков: Няма да има евроатлантически коалиции с ГЕРБ, дори от Щатите да ни се обаждат

" Ние научихме доста тежък урок. Урокът е, че не би трябвало да имате троянски кон в обединението, тъй като в случай че имате троянски кон в обединението, не можете да постигнете нещата, които желаете. Затова сега всички би трябвало да се фокусираме, да се активизираме с цел да имаме над 121 депутата, самостоятелни от задкулисието.

Това значи ние, " Демократична България ", Българска социалистическа партия, само че няма да създадем безпринципни обединения, няма да има евроатлантически обединения с ГЕРБ, без значение дали от Щатите, откъдето желаят да ни се обаждат. Този вид взаимни отстъпки няма да бъдат направени ".

Това съобщи някогашният министър председател Кирил Петков по време на посещаване в Раднево, съобщи Marica.bg.

На журналистически въпрос дали от Щатите са му се обаждали, той посочи, че " никой не му се е обаждал от Щатите ".

" Видяхте, че за 2 седмици успяхме да договорим слотове за първите два танкера. Аз приказвах с енергийния министър на Гърция, за жалост, това което е очаквал, по-интензивни диалози с българското държавно управление, не са се случили. Най-важното нещо тука сега е септември месец, това е доста значимото нещо, всички да се концентрираме, септември месец ще бъдат търговете за цялата друга година за слотовете, доста е значимо служебното държавно управление да не изпусне тези търгове с цел да нямаме този вид въпроси по време на зимата ". Това сподели някогашният министър председател Кирил Петков за обезпечаването тук-там, където България може да разтоварва танкерите с полутечен газ.

Петков бе безапелационен, че България може да се пребори за тези слотове в Гърция.

Кирил Петков, Асен Василев, лидерът на листата на „ Продължаваме промяната “ в Стара Загора - Радослав Рибарски, и тимът на Промяната се срещат с жители и специалисти в региона на въглищната енергетика в Раднево. Във фокуса на публичното разискване ще е проектът за обективен преход в бранш енергетика, оповестиха по-рано от пресцентъра на партията.

" Когато дружно с нашия екип отидохме до Брикел, аз доста се учудих, като видях, че серният диоксид в този миг беше 30 пъти над нормата. Това, което показахме, и ще продължаваме да демонстрираме и след 2 октомври, че никой не е над закона. Нормите би трябвало да се съблюдават, здравето на хората е доста значимо. Видяхме в " Капитан Андреево " най-големият проблем на корупцията там е отровните плодове и зеленчуци, които са влизали незаконно ", разяснява Петков журналистически въпрос за това, че Раднево е измежду градовете със повишени излъчвания от въглероден двуокис.

" Екипът ни се усилва, това, което ще видите е, че ще имаме повече специалисти с повече бели коси, няма да сме единствено млади. Това са част от уроците, които научихме през последните седем месеца ", изясни Кирил Петков.

" Първо да се схванат Слави Трифонов и Ива Митева дали президентска или полупрезидентска, само че не мисля, че това по някакъв метод ще усъвършенства положението на българските жители и българската стопанска система. Не мисля, че е на дневен ред изобщо ", разяснява Асен Василев концепцията на водача на " ИТН " Слави Трифонов за референдум за президентска република.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР