Ние можем да направим правителство с първия мандат. То няма

...
Ние можем да направим правителство с първия мандат. То няма
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Най-добре третият мандат да отиде при Стефан Янев, най-лесно ще е с него

Ние можем да създадем държавно управление с първия мандат. То няма да е стабилно и няма да провокира спокойствието, което желаем и напрежението ще продължи да пораства. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов пред bTV.
Той още един път изясни, че би трябвало да се благодари на президента Румен Радев, че демонстрира мъдрост и самообладание и не бърза да връчва мандата.

За да няма его и да няма ядосани по трасето, изобщо не би трябвало да се приказва за първи, втори и който и да е било мандат. Но ни имаме към този момент доста добра коалиция, безапелационен бе Борисов. 
Според него най-лесно ще е, в случай че третия мандат отиде при " Български напредък ". Това държавно управление, което ще се прави, за жалост, ще е с къс мандат. Шефовете на комисии да станат министри за по 5 месеца, да изпълнят тези точки и тогава да отидем на избори, сподели още Борисов. 
Обясни, че когато президентът се държи умно в този момент не може да приказва противоположното. Последно се чул с него по време на европредседателството. 

И изясни, че по значимите тематики в Народното събрание има болшинство. Даде за образец гласуването за F-16, оръжието за Украйна. Решението за 100% диресфикация на съветското нуклеарно гориво - 153 гласа за. Ако продължи да работи по този начин Народното събрание, по какъв начин да разбираем за какво скапваме Народното събрание, сподели Борисов.
Плевнелиев издигна и откри името на Христо Иванов. Той постави Асен Василев за министър. Мони Паси е безусловно неоспорим. Не желаеха по този начин и минахме на други диалози, сподели още Борисов. За да не се трансформира в сватбарски бюджета пък трябвало да се гласоподава единствено по контрактувани точки, а не в зала партиите да се надцакват.
Ако мен Царя ме предложения на диалога, аз нямам очи да не отида. След като Асен Василев и Христо Иванов са работили с него в този момент не отиват на срещите, сподели Борисов. Аз съм ходил на лидерски срещи от Берлин до Москва, сподели още той.
Машините остават в цялостния им размер. Всеки български жител, който желае да гласоподава на машините на Мадуро може да го направи, сподели Борисов. И бе безапелационен, че нямало " хартиена коалиция " с Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи. 
Какво е в моята душа е без значение. Всички ме питат за какво съм толкоз доброжелателен. Защото ме интересува по какъв начин хората ще изкарат зимата, която ще е доста тежка, отговори Борисов дали е дал прошка на Асен Василев и Кирил Петков за ареста му. И изясни, че е подготвен да се срещне с тях.
Той изясни, че няма да е министър председател, макар, че може да управлява " най-добре от всички ". ГЕРБ обаче били подготвени със състав на кабинета. Заставаме на един лист по 30-40 точки и тогава споделяме в мандата - дали е на ГЕРБ, Политическа партия, " Да, България " или Българска социалистическа партия. Даваме 20 министри, като съставът може да са без политически лица, само че те би трябвало да извършват точките, които са се разбрали контактните групи, изясни водачът на ГЕРБ. 
Обясни, че е сърдит на служебния енергиен министър Росен Христов поради офанзивата му против " Промяната ". Откъде накъде той ще атакува нашите вероятни сътрудници, отбрани Борисов Политическа партия.  И изиска оставката на Христов.
  " Какво сподели Христов? Кирил Петков е купувал газ с 30% по-скъпо и не е направил нищо за дълготрайни отговори за доставка. Краткосрочните контракти са подписани в нарушаване на Закона за енергетиката. И Христов е открил всичко това при встъпването си в служба ", разяснява Борисов. 
Никога не съм имал кюлчета. Заклех се във всичко, че не съм имал кюлчета. Аз съм години наред съм имал жена банкер, да си държа парите по този начин. Те и в тоалетната ме записваха, сподели още Борисов. Той бе безапелационен, че Румен Радев го е снимал дрон. 
И изясни, че еднакъв човек записва него и Лена Бориславова и Кирил Петков на парапета. Еднакви несгоди имаме, идентични врагове. Питайте кой ги снима и да обединим старания да ги намерим. Ето, още една коалиция, сподели Борисов.
На 10 ноември въобще не съм се занимавал с политика, играех си футбол и си гледах живота. Имах най-голямата охранителна компания, сподели Борисов. 
 

 
Източници: бТВ, " 24 часа "
 
 
 
10 Ное 2022210 Ное 20225410 Ное 20222610 Ное 20222910 Ное 20226510 Ное 20221123КоментариБойко Борисов: Най-добре третият мандат да отиде при Стефан Янев, най-лесно ще е с него10 Ное 2022 9:15ч.
е, с'а. нема да скапваме проекта.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Стожер10 Ное 2022 10:39ч.
Бре пък сте нагли, бе. Тоя с 4 % зорлем, и то надути от машините ще взема мандат? Алооо! “Възраждане ” имат доста повече проценти, в случай че срава за въпрос.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати стефан янев е леке10 Ное 2022 9:19ч.
всички мръсници се отъркаха в него
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати @стефан янев е леке10 Ное 2022 9:20ч.
Стефан Янки, не Янев.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати CMEXXX10 Ное 2022 9:38ч.
За българския народ, най-добре е, ти и такива като теб да сте в пандиза!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати йосарян10 Ное 2022 9:43ч.
мдам... на нас ни е ясно. просто спрете да харчите пари за " избори " и продължавайте да си вършиме що знаете.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Коментар10 Ное 2022 9:52ч.
Голям спектакъл разиграват нашите политици към този момент един месец. Беше ясно от основаването на партията на Стефан Янев, че той е индивидът на посолството. Заслужават " Оскар ". По-големи артисти и от Зеленски са.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Реалността10 Ное 2022 9:59ч.
Ми не са. Посредствени провинциални самодейци са. Каква скука! Как не се откри някой да каже, че въпросът е дали хамериканците ще ни харижат на турците или руснаците ще ни харижат на турците. Ние сме низък и непризнателен народ и единствено това заслужаваме.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Янус10 Ное 2022 10:04ч.
Срам! Срам!! Срам!!!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Борисов, предателю долен10 Ное 2022 10:05ч.
Бойко Борисов Българоубиец
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати хамалин10 Ное 2022 10:07ч.
правилниъ човек зъ сеееленете(4-и отново съ го изтървали )
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Рошавата гарга10 Ное 2022 10:21ч.
Лъжи, безочливост, тарикатлъци, изменничество! Друго?! Друго,... няма!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Георги10 Ное 2022 10:41ч.
Щом тоя го предлага, значи са измислили някаква скица. Демек - по-добре без Янев.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Меркуцио10 Ное 2022 10:46ч.
Е през днешния ден се разбра за какво е тая неистова ненавист към Борисов! Ами превъзхожда ги в пъти и никой, безусловно никой, не може да му бъде конкуренция! И това в случай, че бил прочел единствено една книга! Значи Корнелия, Радев, Ристьо, Киро и така нататък към момента се мотаят по терена, единствено тъй като Бойко не е прочел и втора! Книга, имам поради! А в случай че беше? Верно е смех, та смех! И доста изгорели искания и потънало в дълбокото интелектуално надменност на дребосъци, запъртъци и елементарни тарикати в политическия панаир!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Схемата10 Ное 2022 11:32ч.
" предимство в пъти "?! Тази голяма разлика би трябвало да има едно доста елементарно пояснение, аргументиране, онагледяване, оразмеряване. Вие ги виждате тези неща? Видимо сте самичък тук! Моля, въведете ни!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати този напълно изтрещя10 Ное 2022 10:49ч.
Почна да пази прецедента и съучастниците му от Политическа партия и Демократична България, дето за човек не го считат! На Господ ли иска ми се прави? Прост, та дрънка! Как го траят и докога неговите подопечни, те си знаят!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Калински10 Ное 2022 11:07ч.
Първо подопе1ните му си трят щото не ги интересува, тъй като са наблажили добра службица с доста положително възнаграждение и вървене 4 пътги на отмора в Гързия на отмора.. Заплатката си върви, нали.... друго не го интересува... И второ не знам ти и другте читатели тук усещате по какъв начин ви подготавят за коалицийка ГРЕБ/ Политическа партия + Демократична България...
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Схемата10 Ное 2022 11:52ч.
От всичките му приказки за де факто битие на атлантическа коалиция по някакви си техни цели, той е пореден единствено по тематиката със самолетите. А тази тематика е ОТВРАТИТЕЛНА в тъканта си. Силово и еднолично наложена от него, заради от дълго време знайни аргументи. Като я махнем нея, какво по-точно остава? Какво остава, за което не е влезнал в СПОР и ПРЕДАЛ даже САМИЯ СЕБЕ СИ?!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Схемата10 Ное 2022 11:57ч.
Разгледайте и един различен централен подробност! След като го наби - гнусно, нападателно, цинично на Радев - в този момент му се умилква, засуква, присламчва, хвали двулично. Дори няма да преглеждаме оценката за персони, които са способни на сходно неприлично държание. Реч иде за друго! Някак сякаш несъзнателно се изпуска, че третият мандат трябвало да иде при господин Янки Нато.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани26 Окт 2022138519 Окт 202274109 Ное 202241124 Sep 20222577
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР