Ние като нация се водим от две основи – лакомията

...
Ние като нация се водим от две основи – лакомията
Коментари Харесай

Т. Дончева за Своге: Търсят се дежурните виновни, за първи път се поставя въпроса за пътищата

„ Ние като нация се водим от две основи – лакомията и нелепостта. Докато се ръководим от тези неща, това ще е нашата национална орис ”. Това разгласи по БТВ водачът на „ Движение 21 ” Татяна Дончева във връзка тежката автобусна злополука край Своге и реакцията на властта.
„ Всяка преживелица може да бъде употребена политически и това не е бедата. Въпросът е дали при станалата покруса се търсят решения на действителни проблеми и дали се търсят на вярното място. Катастрофата край Своге сложи серия от въпроси. Системата на публичните поръчки и нейните пороци са ясни на всички – че има няколко доближени на властта компании, което са си „ постлали”, с цел да получават единствено те поръчките, че тази система стартира да дава дефекти”, разяснява Дончева.

По думите още веднъж се търсят дежурни виновници, като водача на рейса, само че този път не се следи предпочитание у поданството да ненавижда водача, а за първи път се слага въпросът за положението на пътищата.

Дончева попита за какво за ремонта на трасето гаранцията е единствено 2 година, колкото е за ел. уредите, които си купуваме от магазина и за какво непрестанно се приказва за понижаване скоростта у нас в случай, че се създават все по-мощни коли.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР