Ние категорично застанахме зад Елена Йончева, обществото стои зад нея.

...
Ние категорично застанахме зад Елена Йончева, обществото стои зад нея.
Коментари Харесай

Деница Златева: Номинациите за евродепутати от БСП започват от днес

Ние изрично застанахме зад Елена Йончева, обществото стои зад нея. Ясно декларирахме, че обвиняванията против нея са политически, а не юридически. Очакваме с неспокойствие на следващия ден тя да изнесе следващата порция корупционни кавги.
 Станишев: Единна Българска социалистическа партия ще завоюва евроизборите, другояче подаряваме успеха на ГЕРБ  2000 души се събират на конгреса на Българска социалистическа партия в НДК
Това разгласи зам.-председателят на Българска социалистическа партия Деница Златева във връзка обвиняването против Йончева за пране на пари. 

Кой ще е лидер на листата за евровота ще се реши откакто завърши кръга с номинации, който стартира от през днешния ден и ще продължи до 15 март. Националният съвет ще подреди листата и ще дефинира лидера, каза още Златева. По думите й значимото е, че на конгреса на Българска социалистическа партия в събота са приели предизборната си платформа. Лицата са значими, само че е доста по-важно какви политики ще защитаваме в Европейския парламент, добави тя.

Целта да победим на евроизборите е доста по-важна, в сравнение с решаването на междуличностни проблеми. Имаме няколко целта, свързани с проекта " Макрон ", с регламентите за миграцията, с една бъдеща ратификация на Истанбулската спогодба, защото в този момент това е невероятно, тъй като минава през смяна на конституцията. И всичките ни претенденти за евродепутати ще пазят това, безапелационна бе Златева. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР