Ние живеем в една насилническа среда и държавата трябва да

...
Ние живеем в една насилническа среда и държавата трябва да
Коментари Харесай

Крум Зарков: Живеем в една насилническа среда

Ние живеем в една насилническа среда и страната би трябвало да подходи съществено и отговорно по този въпрос. Предполагаемият причинител може да бъде наказан да получи затвор до 20 години и това ще върне ли майката на тези две деца, откакто е имало доста индикации за проблем, сподели служебният министър на правораздаването Крум Зарков по Нова телевизия в коментар на убийството на жена в Перник, за осъществяването на което е обвинен нейният брачен партньор.

Според Зарков би трябвало да се предприеме метод, който да не позволява да се случват такива закононарушения. Този спор доста време в България е нечист с други въпроси, всеки вижда зад тематиката за домашното принуждение джендъри, хомосексуални права и какво ли не още.

Министърът сподели, че са няколко партиите, които се афишират срещу законопроекта за домашното принуждение, само че „ Българска социалистическа партия е най-гласовита по тематиката, което изобщо не ѝ прави чест “. Истината е, че от години се знае какво би трябвало да бъде направено и беше направен подобен законопроект, беше импортиран от предходния министър на правораздаването Надежда Йорданова и ще бъде импортиран отново.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР