Ние искаме хората да ни повярват, че този път ще

...
Ние искаме хората да ни повярват, че този път ще
Коментари Харесай

Промяната идва и БСП можела да я поведе

Ние желаеме хората да ни повярват, че този път ще бъде в действителност друго. За да ни повярват - лишава време. Това изгубено доверие в продължение на 30 години не може да се възвърне за 1-2 дни. Но смяната идва, тя е неизбежна и считам, че ние можем да я поведем. Това разгласи депутатът от Българска социалистическа партия Кристиан Вигенин пред БНР.

" Искаме да управляваме с българските жители. Искаме народът да повярва, че има политическа мощ, която може да ръководи по друг метод. Ако те ни повярват, тогава въпросът с кого тъкмо ще се наложи това да се случва, не е толкоз значим. Компромиси към този момент не можем да вършим ", разяснява той.

Според Вигенин за ръководещите и изключително за ГЕРБ всяко отсрочване на предварителните избори било в тяхна щета. Той се аргументира с данните на социологически организации, които показвали непрекъснат спад в рейтинга на ГЕРБ.

Според левицата предварителните избори са неизбежни. Вигенин акцентира, че това не било оценка единствено на Българска социалистическа партия, а и на жителите, а стабилността я " клати " самото държавно управление.

" Основните проблеми пред държавното управление ги основава самата ръководеща коалиция. Тя не се занимава с политика, не споделя с жителите какви промени счита да прави, къде желае да заведе страната. Единствените мнения, които чуваме от ръководещите в последната година, са кой какви постове ще заема, кой какви кавги развива между тях. Хората се умориха от това. Това е едно безчинство, което мисля, че е време към този момент да завърши. Колкото и да се отблъсква във времето, това няма по какъв начин да продължи. Всички стартират да го усещат към този момент ", посочи той.

Предсрочните избори зависят от ръководещото болшинство, акцентира Вигенин и добави, че е въпрос на осъзнаване от тяхна страна. Според него първите сигнали в тази посока към този момент са пристигнали, а точно държавните рокади и отхвърли за поддръжка на един от съдружните сътрудници в дребната коалиция.

От Българска социалистическа партия чакат в идващите месеци да се усилват хората, които им симпатизират. " Визия за България " и срещите из страната демонстрираха, че българите имат предпочитание да приказват за политика, за бъдеще и всевъзможен жанр проблеми ", разяснява Вигенин. По думите му, през последните години партиите не са могли да отговорят на упованията на хората.

Според него обвиняванията, че Българска социалистическа партия взе участие в организацията на митингите, са били опит да се дискредитира митинга и да се показа като партиен. " Не ги организираме, само че поддържаме тези митинги ", съобщи депутатът.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР