Ние, членовете на Дискусионен клуб за леви идеи Георги Кирков“

...
Ние, членовете на Дискусионен клуб за леви идеи Георги Кирков“
Коментари Харесай

Долу ръцете от 3-ти март и България!

Ние, членовете на Дискусионен клуб за леви хрумвания „ Георги Кирков “ гр.Казанлък, изрично се противопоставяме на предлагането на „ българските еничари “ за промяна на датата на националния празник на Република България – от 3 март на 24 май. Това предложение е антибългарско и антидържавно.

Именно на 3 март 1878 година Майка България възкръсва за нов живот отдолу под костите и кръвта на десетките хиляди български жертви, дали живота си за Свободата на Отечеството в битката с турските нашественици. Нима ще оставим гибелта на Левски, Ботев, Караджата, Хитов, Раковски, Бенковски и всички горди българи да бъде продадена за жълти грошове от днешната продажна политическа клика?! Нима ще мълчим… и мълчим…и мълчим…, по този начин както мълчахме до момента в който водеха Левски към бесилото?

Народе!!!????

След редица несполучливи опити за смяна на името на един от знаците на българската независимост – Шипка, актуалните „ еничари “ и родоотстъпници се концентрираха към изтриване освен на 3-ти март, само че вършат опит и за изтриване на българската история и паметта!

3-ти март е дата, която дава нов живот на държавността в България. До подписването на Санстефанския кротичък контракт са дадени стотици-хиляди жертви, още отекват виковете от кръвопролитните борби на Шипка, Шейново, Стара Загора, Плевен и други за отбраната на българската земя и народ. Още в Батак лежат костите на починалите български рожби от турския ятаган.

Днес, членовете на Дискусионен клуб „ Георги Кирков “, изрично споделяме:

Долу ръцете от 3-ти март!

Долу ръцете от България! “

Призоваваме всеки един българин, в рамките на родината и отвън нея, да отбрани страната си от решението на родоотсъпниците!

Дискусионен клуб „ Георги Кирков “- Казанлък
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР