Нидерландското правителство възнамерява да премахне почти всички ограничения за коронавирус

...
Нидерландското правителство възнамерява да премахне почти всички ограничения за коронавирус
Коментари Харесай

Нидерландия премахва почти всички противоепидемични мерки

Нидерландското държавно управление има намерение да отстрани съвсем всички ограничавания за ковид от 25 февруари, оповестява Нидерландската телевизионна корпорация (NTK).

Според канала ще останат в действие единствено съществени рекомендации като отбягване на здрависване, съблюдаване на хигиенични правила, проветряване пространства и тестване при съществуване на признаци.

„ Задължителното носене на маски и спазването на отдалеченост от 1,5 метра ще останат в предишното “, отбелязва NTC. „ Препоръката да се работи от у дома, когато е допустимо, също ще престане да съществува “, съобщи БГНЕС.
 {{ otherArticle[0].article.title }}
Британските управляващи отстраняват Ковид документите и задължите...

От 18 февруари времето за затваряне на кафенета, питейни заведения и заведения за хранене, както и културни и развлекателни институции ще бъде променено от 22:00 часа на 01:00 часа, а след седмица всички заведения ще могат да се върнат към естествения си график на работа, както преди пандемията.

Зелените документи също ще останат в предишното, само че потреблението им не е изключено още веднъж в обстановки, в които това може да бъде нужно. Може да са нужни и за задгранични пътувания. При огромни всеобщи събития ще стартира да работи 1G системата, при която допускането ще бъде позволено единствено при негативен резултат от тест за ковид.

Според NTC решението на държавното управление се основава на обстоятелството, че пандемията към този момент не основава огромен напън върху здравната система.

Официално премахването на рестриктивните мерки би трябвало да бъде оповестено на конференция през днешния ден. За първи път от доста време министър председателят Марк Рюте няма да участва, а главен представител ще бъде министърът на опазването на здравето, благосъстоянието и спорта Ернст Куйперс.

Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР