Нидерландският Грьонинген прави всичко възможно, за да задържи титулярния си

...
Нидерландският Грьонинген прави всичко възможно, за да задържи титулярния си
Коментари Харесай

Нидерландски отбор иска над един милион евро от Лудогорец за вратаря си

Нидерландският Грьонинген прави всичко допустимо, с цел да задържи титулярния си вратар Серджио Падт, настояват медиите в Ниската земя. За задачата е поискана трансферна сума от над един милион евро. Както е известно, през последните дни се заприказва за иден трансфер на 30-годишния пазач при „ орлите “. Твърди се, че Падт даже към този момент има прелиминарен контракт с разградчани.

Вратарят обаче е привързан с Грьонинген с договор до края на сезона. Заради това нидерландският отбор прави опит да задържи главния си футболист или най-малко да получи сериозна финансова отплата.

Според профилирания уебсайт „ Transfermarkt”, цената на Серджио Падт е 1,6 милиона евро. Твърди се обаче, че Лудогорец може да получи вратаря още през тази зима за малко по-ниска сума, която обаче е над един милион евро.

Дагблад ван хет Ноорден даже твърди, че управата на Грьонинген желае последна среща с вратаря, с цел да го убеди да остане в тима до края на сезона.

Грьонинген сега заема шесто място в класирането на Ередивизи и в случай че задържи позицията си ще играе в плейофите за присъединяване в новия шампионат на УЕФА – Европа Лига на конференциите. Падт беше на вратата на тима във всички 14 мача през есенния дял от шампионата на нидерландското състезание.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР