Незнайна ромска фамилия се шири в аристократичния апартамент насред най-скъпата

...
Незнайна ромска фамилия се шири в аристократичния апартамент насред най-скъпата
Коментари Харесай

Цигани превзеха апартамента на Нора Нова на Оборище

Незнайна ромска фамилия се шири в аристократичния апартамент посред най-скъпата софийска улица " Оборище ", който остана без наследници след гибелта на певицата и световна дама Нора Нова. Таборът, населил се в тузарската кооперация, в която има значително популярни жители, основава проблеми на съседите. Това написа в. " 19 минути ", цитирайки една от живеещите в блока на ул. " Оборище " - тв легендата Маргарита Михнева.

Попитана дали настаняването на ромската фамилия от неизвестен генезис е своеволно, авторката на безчет репортажи, проверяващи покупко-продажби на имотната мафия посочи, че е проверила документите и собствеността на пришълците е изяснена. Те са получили жилището след няколко врътки.



Маргарита Михнева

Странното е, че по нейни наблюдения тези хора не имат финансови благоприятни условия да платят за апартамент, струващ най-малко 1 милион лв., в случай че се съди по раздрънкания им автомобил и вехтите облекла. Михнева позволява, че някой може би употребява ромите, с цел да прогони останалите жители на апетитния парцел - голямата част от тях хора в третата възраст. Така може би се надява да изкупи на безценица или най-малко много по-евтино от естественото техните жилища.

Напомняме, че до момента в който Нора Нова беше жива, двете с Маргарита Михнева водеха жестока междусъседска война. Спорът сред двете устати дами с визонени палта породи в началото поради паркиране в задния двор на кооперацията, която и двете обитаваха. Михнеава и Нора Нова си размениха и остри реплики в предаването " На кафе ", след което стопираха даси приказват.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР