Независимо от всякакви правила и комисии, аз категорично разпоредих, да

...
Независимо от всякакви правила и комисии, аз категорично разпоредих, да
Коментари Харесай

Фандъкова: Разпоредих да се възстанови работата на светофарите през нощта на бул. “Сливница

Независимо от всевъзможни правила и комисии, аз изрично разпоредих, да се възвърне работата на светофарите през нощта на бул. “Сливница ”, това сподели пред публицисти кметът на София Йорданка Фандъкова по време на инспекциите на дейностите по разчистване на реките, преминаващи през територията на София. 

Искам да изкажа откровените си съболезнования на околните на починалите в злополуката на бул. " Сливница ", сподели кметът по отношение на случая, в който починаха двама пешеходци. Тя добави, че е неуместно да гледаме по какъв начин децата ни умират по пътищата, и че същинският палач е високата скорост. Булевардите са се трансформирали в скоростни писти, уточни Фандъкова, оповестява Българска телеграфна агенция. 

Чакам съответните процедури да минат и да се възвърне активността на светофарите и по другите булеварди, сподели още кметът и добави, че непрекъснато се стараят да построяват изкуствени неравности по пътищата.

Готови сме да закупим и дарим на КАТ спомагателни камери за засичане на скоростта, сподели Фандъкова. Знаете, че две от трите камери, които се употребяват от КАТ и купихме ние, за жалост са извънредно незадоволителни. 

По думите на кмета " Пътна полиция " има достъп до системите за видоеонаблюдение на Столична община непрекъснато. Трябва да спре тази война по пътищата, нужна е война против високата скорост, прикани кметът. Тя моли за непоколебим надзор, а всичко, което е належащо от нас, го вършим, изясни Фандъкова. 

Има правила и закони, за които непрестанно ни подлагат на критика, че не ги съблюдаваме, с цел да построяваме още повече неравности и осветление, сподели кметът и добави, че, за жалост, няма грапавина, която да спре летящ с висока скорост автомобил. Фандъкова уточни, че всичко, което посъветват специалистите, Столична община ще извърши и още веднъж повтори, че е нужен непоколебим надзор на скоростта. Кметът прикани, първият законопроект, който Народното събрание прегледа, да е за придвижването по пътищата. 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР