Независимо каква ще е съдбата на Халадаш на първенството на

...
Независимо каква ще е съдбата на Халадаш на първенството на
Коментари Харесай

Лидерът в Унгария иска наш футболист

Независимо каква ще е ориста на Халадаш на шампионата на Унгария, родният футболист Галин Иванов има огромна възможност да остане да играе на локално равнище. Цели два тима са декларирали интерес към национала ни - Академия Пушкаш и Ференцварош, настояват източници от спортните среди.
 Галин Иванов избра предпоследния в Унгария пред Левски
Който и от двата възможни прехвърлянето да избере Иванов, те биха били повече от съвършена договорка за него. Ференцварош са на върха в класирането на Първата унгарска футболна лига, Пушкаш са с няколко позиции по-надолу - 7-о място.

Галин Иванов влезе в редиците на унгарския първокласен Халадаш през февруари тази година. Тогава някогашният кадър на Славия парафира с новия си отбор за идващите 18 месеца, като главната цел бе да бъде гонене на спасението.

И все още Халадаш е финален в класацията с 29 точки, нужни са им 5 точки, с цел да задминат Диьошдор, които са преди тях. До края на шампионата на Халадаш им остават 3 мача и би трябвало да се случат чудеса, с цел да се изкачат напред в класацията.

Интересът към Галин от други маджарски тимове не е неочакван, защото нашето момче демонстрира отлична игра и се разписа с няколко гола единствено за месеци игра в Халадаш.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР