Независимо как приемате факта, че вашият партньор гледа порно, не

...
Независимо как приемате факта, че вашият партньор гледа порно, не
Коментари Харесай

6 качества на порно актрисите, които мъжете обожават

Независимо по какъв начин приемате обстоятелството, че вашият сътрудник гледа порно, не може да отречете, че този вид видео клипове са обичани за множеството мъже (а и за много жени). Много дами реагират с отвращение на девойките, които вършат секс пред камерите. Всякакъв секс! Но истината е, че от тях несъмнено има какво да се научи. Особено в случай че желаете да се радвате на замайващ секс с половинката си. Защото в порно актрисите има няколко неща, за които всеки мъж си умира, ето кои са те:

1. Те пъшкат буйно

В стоновете и мръсните думички по време на секс няма нищо неприятно. Даже, колкото повече, толкоз по-възбуждащо. Повечето мъже обожават това.

2. Те се допират

Мастурбацията по време на секс е наслаждение, както за дамата, по този начин и за мъжа. Тази панорама той дълго ще помни и тя постоянно ще провокира ерекцията му.

3. Те не се тормозят от тялото си

Сами сте видели, че има порно актриси, чиито физически данни не са нещо изключително. И въпреки всичко те по нищо не демонстрират някакво терзание. Защото по време на секс, то е ужасна спънка за кефа и на двамата.

4. Те не бъбрят с часове

Колко трае един диалог преди секса в порно кино лентата? Секунди, най-вече минута. А от време на време съвсем липсва. В действителния живот множеството дами вършат тъкмо противоположното – приказват за какви ли не нелепости, а в главата на мъжа се въртят към този момент горещите подиуми, написа beu.bg. Когато сте тръгнали да си лягате с някого, просто го направете. Не го отегчавайте с приказки, които той в този миг даже не асимилира.

5. Те са съгласни на тройка

Харесва ли ви, или не, тройката е фантазия на 8 от 10 мъже. Останалите двама си мечтаят за другите осем мъже.

6. Те са постоянно подготвени за орална обич

А „ положителните девойки “ вършат втрещени физиономии. Отпуснете се малко, фелациото не е мръсно нещо и може в действителност да носи наслаждение и на вас, в случай че се отървете от предразсъдъците.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР