Независимо дали вярвате в хороскопите, или не, ще се изненадате

...
Независимо дали вярвате в хороскопите, или не, ще се изненадате
Коментари Харесай

Кой глагол ви описва най-добре според зодията

Независимо дали вярвате в хороскопите, или не, ще се изненадате какъв брой тъкмо една дума може да опише всяка зодия. Всички сме разнообразни: занимателни, умни, съобразителни, темпераментни и така нататък Да опишем характера на някого с една дума в действителност не е елементарно, само че пък не е и невероятно. Същото се отнася и до зодиите. Астролозите обаче показват думата, или по-точно глагола, който най-вече се приближава до описанието на характера на всеки знак от зодиака.

Овен: Защитавам

Този знак се разграничава от другите по своята подготвеност и предпочитание да помогне на всички към себе си, да ги защищити от неприятности и несгоди. Когато други не се нуждаят от помощта на Овена, последният се усеща малко загубен. Понякога, решавайки непознати или лични проблеми, Овните може да наподобяват нападателни. Но всичко това е единствено облик, тъй като зад този ревнив бранител се крият положителни планове. Близките му знаят това.

Телец: Съветвам

Да живееш по волята на Телеца е фантазията на всеки Телец! Той постоянно ще откри метод да изрази своето мнение по даден въпрос, да показа скъп съвет по даден проблем. Той е подготвен постоянно да откри решение на съответен въпрос. Изявява се един тип админ на животи! Не постоянно обаче хората са склонни да му се подчиняват и да следват „ скъпите “ му указания и препоръки. Това може да го натъжи, защото счита всичките си дейности за акт на добрина към другите.

Близнаци: Променям

„ Сърцата ни изискват смяна “ е девизът на Близнаци! Те толкоз доста обичат да трансформират всичко, че даже изходът от дадена обстановка да не е най-хубавият, измененията не ги плашат. Най-често те самите са основатели на смяната. Всеки път се влюбват във всичко ново и неведнъж наподобяват по този начин като че ли в едно тяло живеят няколко персони, всяка една от които със собствен усет, интерес и възгледи. С подобен човек няма да скучаете, тъй като той постоянно ще измисли нещо ново!

Рак: Създавам уют

Раците обичат да основават комфорт, където и да се появят. След като са основали своя съвършен и постоянен свят - гнездо, те живеят щастливо и умерено в него, без да разрешават на непотребни хора да влязат там. Този знак от зодиака е най-семейният от всички останали, по тази причина домашният уют е преди всичко за него.



Лъв: Съблазнявам

Вашият съвършен проект е всички да ви обичат и обожават, да ви се възхищават и да създадат всичко, с цел да ви създадат щастливи. Лъвовете са суетни, горди и темпераментни ловци, те обичат да съблазняват хората със своята персона и омагьосване, а и знаят по какъв начин да го вършат. Ако някой устои на чара им обаче, тогава Лъвовете са способни да влязат в борбата с двойна мощ, защото най-важното за тях е да победят всички! Само тогава този знак ще бъде задоволен.

Дева: Усъвършенствам

„ Това трябваше да се направи по различен метод! “ - това са непрекъснатите мисли на същинските Деви, които постоянно се стремят да изпипват до съвършенство всеки един подробност. Тази зодия е най-трудолюбивата от всички. Девите несъмнено ще доведат въпроса до дъно, даже и с цената на личното си морално и физическо положение. И ще го създадат съвършено! Не им пука, че един ден има единствено 24 часа. Ако би трябвало, са подготвени на всичко, с цел да доведат започнатото до съвършения му край, пък било даже и с цената на това да спрат времето.

Везни: Балансирам

Винаги стремящи се да балансират всичко и на всички места, изключително себе си, Везните се пробват да компенсират своите дефекти в една област с добродетели в друга. Например, представител на тази зодия може да бъде отличен брачен партньор, само че несполучлив служащ. Везните са наясно с минусите си, тъй че стремежът им да съумеят в нещо друго е удивителен!

Скорпион: Интригантствам

Ако имате прочут Скорпион, знаете от първа ръка, че там, където е, има интриги. Представителите на този знак притеглят със своя мистериозен и комплициран темперамент. Често пъти обаче в тяхната компания човек стартира да се усеща комплициран. Скорпионите имат извънреден гений за манипулиране на близките и техните усеща.

Стрелец: Движа се

Стрелците са неизчерпаеми източници на сила, ентусиазъм и мощ! За тях е нетипично да седят на едно място дълго време, да се задоволяват с всекидневието и да водят спокоен живот. Те са свободолюбиви и волнокрили. Креативни и цялостни с хрумвания, богати са на достижения, а приключенията са им пристрастеност. Те постоянно желаят нещо ново и неизпитано до момента... Бъдете в крайник с тях!

 жена

Козирог: Изкачвам

Докато четете тази публикация, Козирозите се изкачват някъде: нагоре, нагоре по кариерната стълбица, към любовта... Тази зодия постоянно се стреми да доближи ново равнище във всичко: в работата, връзките, заниманията. Интересното е, че Козирозите не се уморяват от сходни желания и са подготвени да вървят единствено напред през целия си живот. Или нагоре!

Водолей: Успокоявам

Добротата, грижата и нежността на тази зодия могат да разнежен всеки, даже неуморимия Стрелец или подлия Скорпион. Водолеите не са конфликтни, в техния съвършен свят всеки е добър, другарски надъхан и благополучен. Такива черти на характера вършат Водолеите страхотни другари, надеждни сътрудници и сантиментални съпрузи.

Риби: Чувствам

Този знак е най-чувствителният от всички. Проверете го сами: направете им комплимент и готово – те са подготвени да ронят сълзи от наслада! Рибите познават, схващат и усещат този свят най-вече на равнище усеща и страсти. Това им качество обаче неведнъж ги кара да се усещат тъжни, неразбрани и разочаровани от света към тях. 

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР