Независимо дали сте Бриджит Джоунс или обикновен Джо, писането на

...
Независимо дали сте Бриджит Джоунс или обикновен Джо, писането на
Коментари Харесай

„Тревожната“ актуализация на iPhone оставя жените „ужасени“, тъй като бързат да го изключат

Независимо дали сте Бриджит Джоунс или елементарен Джо, писането на дневник може да наподобява като въплъщение на грижата за себе си – само че един TikToker предизвестява, че превръщането на това в табиет може да има рискови последствия за потребителите на iPhone.

Уелнес гуруто Kelly Sites отиде на платформата, с цел да изрази загрижеността си по отношение на новото приложение „ Journal “ на Apple, което започва като част от актуализацията на iOS 17.2 на софтуерния колос.

Елегантният инструмент разрешава потребителите да възнамеряват време за „ размисъл върху моментите от живота “, с опция за прибавяне на фотоси и маркиране на локации, преди да го заключат надалеч от любопитни очи. Потребителите могат също по този начин да употребяват разнообразни подкани за „ признателност “ и „ добрина “ въз основа на персонални телефонни привички и история.

Макар и приятна на пръв взор, Кели твърди, че се е натъкнала на нещо в „ Настройки “ на телефона си, което я е предиздвикало да се почувства неспокойна.

Във в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР