Независимо дали сме между чаршафите или на романтична среща, жените

...
Независимо дали сме между чаршафите или на романтична среща, жените
Коментари Харесай

Кои са най-любимите фрази в секса?

Независимо дали сме сред чаршафите или на сантиментална среща, дамите обичаме да приказваме на мъжете си. Последните нерядко се напрягат от тая ни логорея, само че извънредно време е да прозрат, че за дамата вербалната връзка е ключът към прочувствената фамилиарност. Може господата да си набират прочувствената връзка чрез секса, само че ние първо се нуждаем от прочувствена връзка отвън леглото, с цел да желаеме да разменяме милувки с колегата си. Думите са голямо оръжие и това, което споделяме на обичания, може да отприщи неговата убеденост, да го подари с невиждана възбуденост и да направи секса шеметно прекарване и за двама ви. Кои думи са другари на секса?

Преди секса
“Обичам пристрастеността, с която ме целуваш”
Важно е и за двата пола да знаят, че другият обича да ги целува. Когато комплиментирате неговите умения с устата, не казвайте обаче, че той е най-хубавият целувач измежду всичките ви мъже до момента. Това няма да помогне на интимността ви.

“Чувствам се щастлива с теб”
Ако покажете на мъжа до вас какъв брой е значим и какво прави за вашето доволство и наслада, то сигурно с това ще постелете една добра основа за интимните ви скотски прекарвания.

По време на секса
“Обичам твоя…”
Изберете си най-любимата част от тялото му и я обсипете със суперлативи. Това най-малкото ще даде на колегата ви самочувствието, че не си мислите за инструктора по йога, до момента в който се търкаляте сред чаршафите.

“Обичам миризмата ти”
Няма значение какъв брой сме интимни с един човек, от време на време имаме своите терзания, свързани с усета и аромата ни. Разнесете опасенията му със размах, споделяйки какъв брой се наслаждавате на мъжкото му благоухание.

“Толкова си секси в тази поза”
И мъжете, и дамите имат навика да се любуват в елементи на тялото на колегата си по време на секс. Дори и да намирате коремчето му за малко по-отпуснато, в никакъв случай не е ненужно да изразите задоволството си от това, което виждат очите ви.

След секса
“Много ми хареса, когато…”
Тези думи не са просто някакъв комплимент, с който да цялостните пространството, а информация, която ще послужи за повторното ви наслаждение идващия път. Ако сътрудникът ви знае какво харесвате и какво ви е предиздвикало да се гърчите от кеф, то напълно скоро още веднъж ще си получите заслуженото.

“Благодаря”
Не знам за вас, само че аз постоянно благодаря, когато стигна до оргазъм. Това е изпитание и на двете тела и прави чудеса за повторната успеваемост на кулминационната точка, която ще се случи по-късно. Оргазмът е един от най-ценните блага, които дамата може да получи от един мъж, по тази причина не се свенете, а благодарете без задръжки.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР