Независимият общински съветник Борис Бонев коментира по БТВ новата билетна

...
Независимият общински съветник Борис Бонев коментира по БТВ новата билетна
Коментари Харесай

Столичен общински съветник: Много хора разбраха за новата билетна система, когато на 1 януари се качиха на трамвая или автобуса

Независимият общински консултант Борис Бонев разяснява по БТВ новата билетна система с електронен билет в градския превоз в столицата: 

" Общината на ГЕРБ беше иневстирала 100 млн. лв. в билетна система, която не функционираше. Трябваше да има нещо, което да направи смислена тази инвестиция. Аз като общински консултант и " Спаси София " се борихме да се резервира цената на годишната карта - 365 лв., тъй че тя да е най-изгодният превозен документ. За учениците и студентите да има годишна карта, която да е на цената на 10 месечни.

Така тези групи да могат да получат два месеца гратис прилагане на градския превоз. Третото беше да има младежка карта за до 25-годишните за основат привички. И да има билети, които да обезпечат гратис прехвърляне в границите на избрани минути. Има обаче няколко съществени казуса.

Тази осведомителна акция се провали, тъй като доста хора схванаха за новата билетна система, когато на 1 януари се качиха на трамвая или рейса. Георги Георгиев и болшинството на ГЕРБ са тези, които избраха управлението за градска подвижност. Всички общински съветници се снишиха и се вдлъбнаха. Една обява нямат на фейсбук страница. "   

 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР