Независимият народен представител Радостин Василев ще се кандидатира за кмет

...
Независимият народен представител Радостин Василев ще се кандидатира за кмет
Коментари Харесай

Независимият депутат Радостин Василев се кандидатира за кмет на София

Независимият депутат Радостин Василев ще се кандидатира за кмет на София. Това разгласи самият той на конференция във вторник. Слоганът в акцията му ще е: " Без ГЕРБ и Държавна сигурност в София ". Той ще се яви без партия. Кандидатурата му ще бъде издигната от предприемчив комитет, който ще внесе всички нужни документи в Централната изборна комисия (ЦИК).

Василев разгласи, че програмата му се състои от 8 целта.  " Ще има цялостна бистрота при разходване на бюджета ", означи той и добави, че ще има цялостна проверка на ръководството на ГЕРБ, в това число издадените позволения за градеж, сигурност на жителите, инфраструктура. Радостин Василев беше министър на младежта и спорта в държавното управление на „ Продължаваме промяната “. След това той разгласи наскоро записите от съвет на „ Продължаваме промяната “, на които се чуват подмолни кроежи на управлението на партията

Преди дни Българска социалистическа партия - София публично издигна Ваня Григорова за кмет на столицата. Това реши Градската конференция на организацията на свое съвещание. Кандидатурата на синдикалистката е била подкрепена единомислещо с очевидно гласоподаване по време на съвещанието. Григорова ще води и алената листа за общински съветници. Тя застава отпред със 101 гласа " за ". 21 от делегатите на конференцията са били срещу, а 8 са се въздържали.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР