Независимият кандидат за евродепутат Десислава Иванчева, която получи разрешение от

...
Независимият кандидат за евродепутат Десислава Иванчева, която получи разрешение от
Коментари Харесай

Иванчева кани кандидатите за евродепутати на диспут пред НДК утре

Независимият претендент за евродепутат Десислава Иванчева, която получи позволение от съда да напуща дома си за предизборна акция, кани утре кандидатите за представители в Европейския парламент на спонтанен дебат пред централния вход на НДК. 

Целта е да се дискутират " ключове тематики от национална значителност, на които ще търсим решение и подпомагане в огромното европейско семейство – Европейския парламент ", се споделя в отвореното писмо-покана на Иванчева. Началният час на срещата е 14,00, краят й е разгласен за 20 часа. На нея са поканени и медии. 

В текста на Десислава Иванчева се споделя още: 

Каня ви по този спонтанен метод, тъй като не можах да се възползвам от правата ми, които са упоменати в Изборния кодекс за равнопоставеност (Чл. 189, алинея 3 " Българската национална телевизия и Българското национално радио отразяват обективно и заслужено деянията на претендентите, регистрирани от партиите, обединенията и инициативните комитети, при ценене на тяхната равнопоставеност и значителност въз основа на правила, признати от Централната изборна комисия. " ), защото съдът едвам преди 2 дни ми позволи да се включа по медии и дебати. Нямах опция да се видя с вас по студия и да дискутираме.

Приканвам ви да приказваме по основни за България тематики – като правораздаване, зелени политики, отбрана на човешките права, независимост на словото и медиите, разходване на европейските фондове. Набелязала съм тези цели и дела на база хилядите мнения, които получих от хора от цяла България, като най-проблемни, най-горещи тематики. С наслаждение ще разисквам и по вашите цели. В последна сметка смятам, че ние не сме съперници, ние сме единствено съперници. Но който и от нас да бъде определен на 26 май да отиде в Европейския парламент, смятам, че би трябвало да пази националните ползи, а не персонални, партийни, политически, олигархични. Считам, че всеки един от нас би трябвало да бъде управителен само и единствено от волята на българския народ. Събирайки се на подобен спор, ще покажем, че търсим най-хубавото решение, удовлетворяващо всички български жители.

Каня и всички жители да поговорим, защото до в този момент имах опция да споделям единствено по обществените мрежи. За мен е най-важно да чуя вас, вашите проблеми и по какъв начин очаквате да ги решаваме.

Каня медиите и публицистите да зададат всички въпроси, които смятат, че са значими за обществото, по отношение на кандидатурата ми за представител в Европейския парламент.

П.С. Прилагам и разрешението от съда, че имам право на следващия ден (24 май) да напусна дома си, с цел да се включа в диспути от 13,30 ч. до 24 часа. 



Евроизбори 2019
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР