Независимият депутат обяви, че създаденото от него Гражданско движение Силна

...
Независимият депутат обяви, че създаденото от него Гражданско движение Силна
Коментари Харесай

Радостин Василев създава политическа партия

Независимият народен представител разгласи, че основаното от него " Гражданско придвижване Силна България " прераства в политическа партия.

В обява във Facebook Василев показва, че задачата на новия план е да продължи " войната против битката против мафията, задкулисието и грабителите на родината ни "

" Последните дни преживяхме следващото политическо изменничество по отношение на очакванията и упованията ни. Политическата класа не се вслушва в желанията на своите гласоподаватели и ще бъде осъдена. Всеки един самоуверен, почтен и честен жител, който счита, че България е над всичко и не би трябвало да сме наведени пред непознати посолства, без значение дали става въпрос за Съединени американски щати, Русия или страна член на Европейски Съюз, е добре пристигнал при нас ", написа Василев.

е народен представител в последните четири Народното събрание, като първо беше част от " ИТН ". Той обаче напусна партията и стана част от " Продължаваме промяната ", откакто 47-ото Народно събрание смъкна с избор на съмнение кабинета на Кирил Петков.

В 48-ия и 49-ия парламент беше народен представител от квотата на " Продължаваме промяната ", само че преди седмици популяризира запис от Националния съвет на партията, който породи политическа стихия в страната. Още тогава Василев съобщи, че напуща Политическа партия и има намерение да сътвори личен политически план.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР