Независимата асоциация Euro NCAP публикува резултатите от проведени с четири нови за

...
Независимата асоциация Euro NCAP публикува
резултатите от проведени с четири нови
за
Коментари Харесай

Euro NCAP провери безопасността на четири нови за европейския пазар модела

Независимата асоциация Euro NCAP публикува резултатите от извършени с четири нови за европейския пазара автомобила, които са получени след провеждането на още по-стриктните краш-тестове на организацията.

С цялостен набор точки за регистрирането на безопасност от 5 звезди могат да се похвалят Audi A6 и VW Touareg, обновеният Ford Tourneo Connect записва устойчиво показване и 4 звезди, а напълно новото Suzuki Jimny отчита резултат от 3 звезди.

“В процеса на еволюирането и завишаването на взискателността на тестовия протокол на Euro NCAP, тези нови резултати показват, че рейтингът от 5 звезди продължава да бъде достижима, само че и предизвикателна цел за автомобилната индустрия ”, разяснява Михаел ван Ратинген, общоприет секретар на Euro NCAP. “Особено положително и добре пристигнало е това, че производителите се показват добре при оценката на системите за отбрана на уязвимите участници в пътното придвижване, като AEB за велосипедисти ”.

Именно в този смисъл, от асоциацията посочват, че представянето на Ford Tourneo Connect е солидно, като автомобилът се предлага стандартно със система AEB (спирачен асистент) и система за задържане на превозното средство в пътно платно. От Euro NCAP разясняват, че вследствие на това, и особено на фона на вграждането на системите в лекотоварните разновидности, моделът се отличава от конкуренцията си в сегмента.







Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР