Незабравимо парти ни обещава най-емблематичният клуб в София по случай

...
Незабравимо парти ни обещава най-емблематичният клуб в София по случай
Коментари Харесай

MARK KNIGHT и RADIO SLAVE пристигат за рождения ден на YALTA CLUB

Незабравимо празненство ни дава обещание най-емблематичният клуб в София по случай рождения си ден на 23 февруари. И няма по какъв начин да е по различен метод в компанията на именития Mark Knight - в Room 1 и великия Маtt Edwards, прочут като Radio Slave - в Room 2. От страна на домакините, зад пулта ще застанат Juan Alvarez и Liubo Ursiny.
От 1991г., когато YALTA отвори порти, клубът измина дълъг път, който несъмнено трансформира София в съществена точка на европейския нощен живот. През годините от пулта на Room 1, а по-късно и от този на Room 2, чухме най-хубавото от българските и международни имена.
Създателят на Toolroom Records, Mark Knight, несъмнено е значима част от историята на клуба, а дългите му сетове са звучали на някои от най-култовите събития като SOLAR Summer, Halloween и SOLAR Christmas. На 23 февруари номинираният за „ Грами “ актьор ще раздвижи Room 1 с изключителната си сила, която постоянно съумява да зареди целия дансинг.
Едно емблематично име ще се причисли към Mark Knight в огромната зала, а точно Juan Alvarez. Най-дългогодишният резидент на YALTA CLUB идва от Англия с цел да направи празника още по-специален с неповторимите си селекции.
В Room 2 ни чака още едно незабравимо преживяване по случай рождения ден на клуба – разпознаваемият саунд на великия Маtt Edwards. Съоснователят на Rekids продуцира музика под доста псевдоними (Quiet Village, Sea Devils, REKID, The Machine), само че огромна част от публиката го познава като Radio Slave. Под този псевдоним великобританецът издава ъндърграунд шлагери като My Bleep, Bell Clap Dance и No Sleep. Когато става въпрос за ремикси, Edwards е най-търсеният диджей в сферата с планове за Armand Van Helden, Slam, UNKLE, DJ Hell, DJ Sneak и доста други. Бившият резидент на Ministry of Sound в Лондон получава и признанието на DJ Mag за „ един от най-великите ремиксъри на всички времена “, както и купата „ най-хубав английски продуцент “.

На 23 февруари зад пулта на залата с приглушена светлина ще се качи и създателят на TAKEOVER и резидент на YALTA CLUB Liubo Ursiny.
Билети за събитието може да закупите в мрежата на Eventim на цена от 20 лева
Повече информация може да намерите на формалната страница във Фейсбук, както и на yaltaclub.com.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР