Незабавното създаване на временна парламентарна комисия, която да провери фактите

...
Незабавното създаване на временна парламентарна комисия, която да провери фактите
Коментари Харесай

Делян Пеевски: Незабавно комисия да провери дейността на групата около Мартин Божанова - Нотариуса

Незабавното основаване на краткотрайна парламентарна комисия, която да ревизира обстоятелствата и събитията, свързани с активността на групата към Мартин Божанов – Нотариуса, ще предложи на сътрудниците от евроатлантическото болшинство в Народното събрание ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски. Предложението идва в отговор на апела на гражданската организация " Антикорупционен фонд “.

Правовата страна значи страна с справедлива и самостоятелна правосъдна система. Недопустимо е правораздаването да се случва по клубове и на мрачно. Това не е първият случай, в който се разкрива нерегламентирано въздействие в правосъдната система, само че би трябвало да бъде последният. Обществото би трябвало да знае какво се е случвало и нашата отговорност като народни представители е да осветим неприятните практики и да създадем по този начин, че да бъдат невъзможни отсега нататък.

Парламентът, който е претрупан от Конституцията и хората с най-голяма отговорност за укрепването на правовата демократична страна и ние като народни представители им го изискуем. 

Със единодушието за промени в Конституцията и сформирането на евроатлантическото конституционно болшинство, ние започнахме реформирането на правосъдната система, което би трябвало да довършим, с цел да възстановим държавността и справедливостта в името на хората.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР