Нейният бекграунд - на 15 г. тя де факто не

...
Нейният бекграунд - на 15 г. тя де факто не
Коментари Харесай

Криминален Психолог Със Смразяващи Разкрития За Убиеца На Юлияна

" Нейният бекграунд - на 15 година тя де факто не е съзряла като персона, когато е заживяла с него. Има така наречен " отровни фамилии ", които вършат по този начин, че децата им да не могат да се развиват обикновено като персони и да им липсват адаптивни качества. При нея най-вероятно се е формирала и настройката да бъде жертва - в тази общественост има сериозен проблем, там по принцип се женят доста рано и това се приема като даденост ", сподели още психологът.

Ревнивият Митко умъртвил младата си брачна половинка Юлияна поради скандално известие, което пратила на Николай!

" Жертвата Юлиана най-вероятно е сключила брак с 40 година по-възрастен мъж от нея, евентуално е търсила сигурност и протекция от бащата, който й е липсвал. По принцип в тази общественост - циганската, както я назовават и ромска, един от значителните детайли за идентификация, е, че не знаят какви са сега. Те се разпознават като български роми, не като роми ", уточни още ст. комисар Стойчев.

" За да се реши 40 година по-голям мъж да вземе момиче от малцинствен генезис, което да господства, 100 % може да се допусна, че той е упражнявал домашно принуждение. Връзката с тази жена в последна сметка е решение на нарцистични проблеми - той има рецесия в ранната си възраст, формирал се е като принудител, поради модел от детството си ", проучва още той.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР