Нейният бекграунд - на 15 г. тя де факто не

Нейният бекграунд - на 15 г. тя де факто не ...

Криминален Психолог Със Смразяващи Разкрития За Убиеца На Юлияна.


"Нейният бекграунд - на 15 г. тя де факто не е съзряла като личност, когато е заживяла с него. Има т. нар. "отровни семейства", които правят така, че децата им да не могат да се развиват нормално като личности и да им липсват адаптивни способности. При нея най-вероятно се е формирала и нагласата да бъде жертва - в тази общност има сериозен проблем, там по принцип се женят много рано и това се приема като даденост", каза още психологът.

Ревнивият Митко убил младата си съпруга Юлияна заради скандално съобщение, което пратила на Николай! 

"Жертвата Юлиана най-вероятно е сключила брак с 40 г. по-възрастен мъж от нея, вероятно е търсила сигурност и закрила от бащата, който й е липсвал. По принцип в тази общност - циганската, както я наричат и ромска, един от съществените елементи за идентификация, е, че не знаят какви са в момента. Те се идентифицират като български цигани, не като роми", посочи още ст. комисар Стойчев. 

"За да се реши 40 г. по-голям мъж да вземе момиче от малцинствен произход, което да доминира, сто процента може да се предположи, че той е упражнявал домашно насилие. Връзката с тази жена в крайна сметка е решаване на нарцистични проблеми - той има криза в ранната си възраст, формирал се е като насилник, заради модел от детството си", анализира още той.

Източник: bradva.bg