Нейната звезда изгря на сцената на X Factor. Млада и

...
Нейната звезда изгря на сцената на X Factor. Млада и
Коментари Харесай

Ева Пармакова: За клипа на Ти губиш пих вода от водопади и влязох в пещера

Нейната звезда изгря на сцената на X Factor. Млада и надарена, Ева Пармакова се подрежда измежду най-известните реализатори у нас сега.

Произхождайки от музикално семейство (бел. ред. внучка е на златния оперен тенор Любомир Бодуров), Ева в никакъв случай не е имала друго предпочитание, с изключение на да бъде певица.

А дебютният ѝ сингъл дава обещаващ старт на кариерата ѝ.

Ева Пармакова споделя повече за забавния клип към първата си ария, по какъв начин ѝ се е сторила ролята на индианка и споделя едно нещо, което никой не знае за нея, в изявление на Венелина Стоянова за Vesti.bg.

- Ева, поздравления за новата ария! Радвам се, че точно тя е мотив за днешния ни диалог. Ще ни разкажеш ли повече за парчето, по какъв начин пристигна концепцията за дует с Pavell и Venci Venc’?

- Идеята за нашата колаборация пристигна, с помощта на Саня Армутлиева. Още си припомням по какъв начин ми се обади и ми сподели по кое време и в какъв брой да съм в студиото и че ще работя с Павел и Искрата. Не можех да допускам! Още от първия запис се получи подготвен вид. После Венци го чу, възпламени се и предложи да "влязат " в парчето. Много ми харесва текстът, който направихме, тъй като в него се засягат връзките в любовта. Идеята ми е доста близка, тъй като считам, че любовта е независимост и всеки би трябвало да почита независимостта на другия.

- Клипът към песента също е доста забавен, снимали сте на някои от най-красивите места в България като Крушунските водопади и пещерата "Стълбицата ". Имаше ли комични моменти и по какъв начин се одобри ти в облика на индианка:)

- Наистина местата бяха неповторими! Те са извънредно хубав декор на всичко, което се случва в клипа. Снимките бяха същинско премеждие. Цялото прекарване беше същинско развлечение. Самата концепция да се вляза в ролята на индианка доста ми хареса и беше един тип сбъдната детска фантазия. Най-интересното бе, че ми се наложи да пия ледено студена вода от водопадите, както и да вляза в пещера, където температурата беше доста под тази на открито. Но си струваше.

ВИЖТЕ СНИМКИ НА ПРЕКРАСНАТА ЕВА В ГАЛЕРИЯТА НИ

- Твоето лято потегли стремително с премиерата на "Ти губиш ", а по какъв начин ще приключи сезона, ще имаш ли време за релакс?

- Едно такова нещо не ме изморява по никакъв метод. Целият позитивизъм и страхотните мнения, които получавам всекидневно от хората ме зареждат с сила. Искам това движение да продължи и за напред, а мотивацията и желанието ми за работа да стават все по-силни.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР