Нейната роля предстои да се изясни. Разпитана е, тя няма

...
Нейната роля предстои да се изясни. Разпитана е, тя няма
Коментари Харесай

Николина Ангелкова не се е разпознала на снимката с Живко Коцев


" Нейната роля следва да се обясни. Разпитана е, тя няма спомен сега за това нещо, следва да се направи лицево-идентификационна експертиза дали лицето на фотографията е тя или не ", сподели Илиана Кирилова.

А на съответния въпрос въпрос дали Ангелкова удостоверява, че е лицето на фотографията, градският прокурор на отговори, а по-късно и повтори: " Не се разпозна ".

" Ако лицево-идентификационната експертиза удостовери, че е тя, се тормозя за нея дали има проблеми с паметта ", добави Кирилова.

По време на разпита Ангелкова, която сега е консултант в министерството на вложенията на Саудитска Арабия, е споделила, че не познава другите забъркани в сюжета към Живко Коцев, а самия него познава незадълбочено.

Самата Николина Ангелкова към този момент излезе с коментар по случая. Още на 7 април тя изясни, че " познава неотдавна " Живко Коцев, не се е интересувала от работата му в Министерство на вътрешните работи, няма какво да крие и е подготвена да спомага на проверяващите.

" Моята работа е най-вече в чужбина, а в България не осъществявам никакви професионални действия, свързани с администрация и институции, с цел да не сътворявам декор и спекулации заради биографията ми в изпълнителната власт и политиката. Нямам какво да укривам, само че отхвърлям да влизам в политическа конспирация и името ми да бъде употребявано от политически съперници в какъвто и да е тълкувателен подтекст ", написа Николина Ангелкова.

Според прокурор Илиана Кирилова самото приключване на фотоси нарушава следствената загадка, само че тя е безапелационна, че " прокуратурата няма такава задача - да омаскарява хората ".

" Разказът, който самичък може да си построи по тези фотоси, е съгласно личното му усещане. Дали това е допустимо или не? Дали тези лица на фотосите имат нужния морал или това е деяние на прокуратурата, което цели да ги дискредитира? Това е въпрос на усещане ", изясни още прокурор Кирилова.

Според нея " в случай че се потвърди, че лицата, които са на фотосите, са точно тези, наблюдаващите прокурори би трябвало да ревизират по кое време са направени те, по какъв мотив и хората имат ли връзка между тях ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР