Нейната леля, Джене Лусианай-Сена, публикува видео в TikTok, призовавайки обществеността

...
Нейната леля, Джене Лусианай-Сена, публикува видео в TikTok, призовавайки обществеността
Коментари Харесай

„Продължавайте да се молите“: Молбата на леля, докато полицията издирва изчезналата Шарлот Сена, на 9 години, за която се смята, че е отвлечена от къмпинга

Нейната вуйна, Джене Лусианай-Сена, разгласява видео в TikTok, призовавайки обществеността за поддръжка и информация към хипотетичното похищение.

„ Няма никаква информация, която можем да кажем сега, само че в случай че можете да продължите да споделяте нейната фотография и да се молите в действителност, това в действителност е най-хубавото, което фамилията ни може да изиска сега време ", сподели тя.

" Ако въобще знаете нещо, апелирам, свържете се с щатската полиция на Ню Йорк. Ако познавате някого, който живее в региона. Всякаква информация ще помогне с техните следствия. "

Полицията има вяра, че Шарлот е била отведена при условия, които значат, че тя е в „ непосредствена заплаха от съществени пострадвания и/или гибел “. Кехлибарен сигнал за „ похищение на дете “ беше задействан от полицията в неделя сутринта.

Изображение: Шарлот не е виждана от събота. Снимка: Щатска полиция в Ню Йорк

Смяташе се, че е била облечена с оранжева тениска на Pokemon, тъмносини панталони, черни Crocs и сива каска за велосипед, когато изчезна.

„ Току-що желая тя да бъде върната безвредно, както всеки родител. Никакъв бакшиш не е прекомерно дребен, апелирам, обадете се, в случай че въобще знаете нещо “, сподели фамилията й в изказване за американската партньорска мрежа на Sky News NBC News.

Повече от 100 чиновници и 75 чиновници на правоприлагащите органи от този момент са включени в издирването, което включва също кучета, два дрона, лодки и шест подводни избавителни екипа, съгласно губернатора на Ню Йорк Кати Хочул.

Г-жа Хочул сподели, че Шарлот и фамилията й беше на къмпинг единствено на 15 минути от мястото, където тя и сестрите й бяха отгледани, а деветгодишното момиче караше кръг А на парка с другари на фамилията, когато сподели, че желае да направи още една обиколка сама.

Когато тя не се върна 15 минути по-късно, родителите й и околните къмпингуващи започнаха да претърсват региона.

Прочетете повече от Sky News:
Ню Йорк е наводнен, до момента в който инфраструктурата на града се бори да се оправи
Съединени американски щати на косъм заобикалят прекъсването на държавното управление

В 18:45 ч. локално време е открит велосипедът, който Шарлот кара.

След като се срещна със фамилията на Шарлот, госпожа Хочул сподели: „ Като майка и като баба, не мога да си показва болката, през която минават.

„ Надяваме се, че ще има събиране, да се надяваме, че ще има семейство, което е било травматизирано, само че се е събрало още веднъж. “

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР