Неймар се кипри със славата на най-скъпия трансфер в историята,

...
Неймар се кипри със славата на най-скъпия трансфер в историята,
Коментари Харесай

Реал вади умопомрачителна за Мбапе, парите са откачени

Неймар се кипри със славата на най-скъпия трансфер в историята, само че май няма да е още дълго. Още идващото лято от Реал Мадрид са подготвени да счупят трансферния връх, като ще го сторят за неговия съотборник в Пари Сен Жермен Килиан Мбапе.

Според вестник "Спорт ", "белите " ще извадят колосалните 225 млн. евро за подписа на младата звезда, като ще прибавят и 50 млн. евро във тип на бонуси. Тези бонуси ще са доста лесни за реализиране, тъй че от в този момент може да се разгласи, че на процедура сумата ще е 275 млн. евро.

Освен това самият Мбапе ще остане извънредно удовлетворен, в случай че подпише с мадридчани. Личното му заплащане ще е в размер на 35 млн. евро, а за всеки извоюван трофей през сезона, в сметката му ще влизат още по 5 млн. евро. Така той ще стане вторият най-скъпоплатен футболист в света след Лео Меси.

Офанзивата ще стартира още през май следващата година, а президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес е безапелационен, че ще стори безусловно всичко по силите си да го купи и даже най-твърди отводи на Пари Сен Жермен няма да го откажат.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР