Неймар не успя да изведе Бразилия до победа над Швейцария

...
Неймар не успя да изведе Бразилия до победа над Швейцария
Коментари Харесай

Неймар падаше от нищо, твърдят швейцарците

Неймар не съумя да изведе Бразилия до победа над Швейцария на старта на Мондиал 2018, макар че се трансформира в най-фаулирания футболист в един мач от международно състезание от 20 години насам. Срещу звездата на " Пари Сен Жермен " бяха отсъдени общо 10 нарушавания.

Швейцарците обаче се оплакаха, че Неймар се е строполявал на терена от нищо. Капитанът Щефан Лихтщайнер призна, че е бил мощно угрижен дали непрекъснатите му симулации няма да повлияят върху рефера.

" Всеки път, когато той се свличаше на терена, следваше сигнал. Това бе съществено предизвикателство за нас. Стараеш се да не бъдеш прекомерно нападателен, тъй като всяко единоборство е последвано от фаул ".
Бразилия стъпи изкривено против Швейцария (ГАЛЕРИЯ) "Селесао " стигна единствено до 1:1 с "кръстоносците "
На международното във Франция през 1998 година играчите на Тунис нарушиха разпоредбите против нападателя на Англия Алън Шиърър цели 11 пъти. Неймар пък към този момент държи върха за Бразилия от 1966 година насам. Той обаче отнесе остри рецензии в родината си след разочароващия резултат.

" Неймар беше същинско злополучие ", уточни журналистът на бразилския ESPN Арналдо Рибейро. Бившият футболист и сегашен коментатор Зе Елиаш също бе праволинеен. " Беше лакомец и по тази причина беше фаулиран толкоз пъти. Проблемът е, че Неймар не помни да играе за тима ". Популярният уебсайт Globoesporte даде оценка 5,5 на Неймар по десетобалната система. Освалдо Паскоал от Fox Sport Бразилия също нападна гневно: " Да играеш по този метод е вулгарно ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР