Неймар може да пропусне първия осминафинал с Манчестър ЮнайтедБразилската звезда

...
Неймар може да пропусне първия осминафинал с Манчестър ЮнайтедБразилската звезда
Коментари Харесай

Неймар може да пропусне първия осминафинал с Манчестър Юнайтед

Неймар може да пропусне първия осминафинал с Манчестър Юнайтед
Бразилската звезда на Пари Сен Жермен Неймар може да пропусне първия осминафинал на отбора против Манчестър Юнайтед в Шампионската лига, откакто получи контузия на стъпалото в дуела със Страсбург за Купата на Франция. Нападателят изкълчи глезена си през второто полувреме и напусна терена със сълзи на очите, преди да се насочи към съблекалнята.

Френският първенец се изправя против,,червените дяволи “ в първи осминафинален конфликт в най-престижната европейска клубна конкуренция на 12 февруари, като Неймар пропусна миналогодишния дуел в тази фаза на шампионата против Реал Мадрид заради изкълчен десен гален и фрактура на метатарзалната кост. Той попадна в лазарета на парижани до края на сезона, като се завърна в игра в точния момент за Световното състезание в Русия.

,,Първоначалните прегледи демонстрираха обновяване на предходна контузия на петата метатарзална кост на десния крайник “, оповестиха ПСЖ на формалния си уебсайт.,,Лечението на травмата зависи от това по какъв начин се развие обстановката в идващите няколко дни. Към момента всичко е допустимо “, приключиха в изказването си от клуба. ПСЖ приема вкъщи Рен в идващия кръг в Лига 1. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР