Неймар беше представен официално като футболист на ПСЖ от собственика

...
Неймар беше представен официално като футболист на ПСЖ от собственика
Коментари Харесай

Неймар отива в ПСЖ заради сърцето, не за пари

Неймар беше показан публично като футболист на ПСЖ от притежателя на французите - Насер Ал-Хелайфи. Трансферът му от Барселона в Париж е главозамайващ - 222 милиона евро. 

" Да, Барселона имаше интерес към нашия футболист Марко Верати. Но прехвърлянето на Неймар няма нищо общо с тази история. Ние не си отмъщаваме.

Много почитаме Барса и легендите на този клуб. За мен Неймар е най-хубавият в света. Подписа с нас, с цел да завоюва всички вероятни титли и да напише нови страници в историята на клуба в най-красивия град в света - Париж ", показа босът на френския клуб.

Бразилецът не пропусна да спомене някогашния си клуб при започване на конференцията.

" Здравейте! Щастлив съм, че седнал съм пред вас и съм част от ПСЖ. Започвам с обръщение към Барселона - оставам с обич и почитание към клуба и почитателите му.

Привържениците да не се оплакват от мен, дано не ме ненавиждат. Аз съм благополучен. Искам да оставя името си в историята на ПСЖ, желая да оказа помощ на тима да завоюва всичко. Няма по какъв начин постоянно всички да са щастливи.

Много съм удовлетворен, доста съм благополучен от това ново предизвикателство. ПСЖ е огромен клуб, като се изключи че Париж е баснословен град. Не намирам думи да обясня какво изпитва сърцето ми.

Да, доста умувах, преди да взема своето извънредно решение. Беше комплицирано. Бях подложен под огромен напън. Защо не споделих нищо две седмици? Трудно е да приказваш, когато не ти се приказва... Когато взех решението си на 100%, тогава незабавно споделих какво мисля.

Попитах сърцето си къде да продължа. То ми отговори " В ПСЖ! ". Пак ви споделям - това беше едно от най-трудните решения в моя живот. Успях да се приспособявам в Барселона - в тима и града.

Оставих доста другари там. Но кариерата на един футболист минава толкоз бързо. Няма време, би трябвало да правиш решения. За мен е най-важно да оставяш другари там, където си бил.

Дойдох поради упоритостта на този клуб, а тя съответствува с моята. Търся нещо по-голямо, ново предизвикателство. Не е тъй като не съм се чувствал водач в Барселона или нещо друго.

Никoгa в живота си не съм държал непременно да бъда водач. Сега в мен живее цялото благополучие на света! Аз съм част от огромен клуб и ще пребивавам в прелестен град ", сподели Неймар.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР