Неяснотите около ефективността на ваксините срещу коронавируса стават все повече.

...
Неяснотите около ефективността на ваксините срещу коронавируса стават все повече.
Коментари Харесай

Експерт: Реакцията на лекарите относно ваксините е проблем

Неяснотите към успеваемостта на имунизациите против ковид стават от ден на ден. За неналичието на задоволително информация признават и лекарите. Част от тях са на мнение, че би трябвало да се натрупа повече клиничен опит за новите ваксини.

" Това го има в целия свят - нещо, което е непознато и неприятно, това е естествена човешка реакция. От друга страна, у нас нещата се случиха задоволително зле информационно. Среда, в която има много съществени антиваксърски настроения, лекарите не са чак толкоз добре, здравните управляващи се карат на хората... Реакцията не е непредвидена. Проблемът идва от реакцията на лекарите, които би трябвало да водят, да убеждават, да дават повече информация ". Това сподели преподавателят по политическа връзка и изборни акции Александър Христов. Той бе посетител в предаването ''България сутрин'' на телевизия България Он Еър.

Христов означи, че виждаме първите резултатите от изчезналата акция за имунизациите. На мнение е, че говоренето от вида: " Яко ще се мре, черни чували... ", е част от казуса.

" Експерти са решили, че нещо би трябвало да случи по избран метод. Политиците са там, с цел да вземат участие в прокарването на такива експертни отзиви и да може всичко да бъде позволено по най-хубавия метод. Имаме потребност от повече информация за какво хората не желаят да се имунизират ", уточни още Александър Христов
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР