Невяна Владинова заема второ място във временното класиране в квалификацията

...
Невяна Владинова заема второ място във временното класиране в квалификацията
Коментари Харесай

Невяна Владинова: Имах неточности на бухалки, оценката е нормална

Невяна Владинова заема второ място във краткотрайното класиране в квалификацията на бухалки на Световното състезание по художествена гимнастика в София, откакто получи оценка от 18.750 точки. След изиграването тя показа, че няма нищо необичайно в тази оценка.

“Оценката не е странна, изцяло естествена е. Имах грешки, позволих лека неточност, колкото и да не се видя, имаше я. Доволна съм от оценката, можех да го изиграя по-добре, само че съм удовлетворена.

 Невяна Владинова с бухалки на СП по художествена гимнастика @@@

Щастлива съм от представянето си в квалификациите, това беше едно от най-стабилните ми надпревари досега. Надявам се, че ще съумея да се класирам за финала на бухалки, с цел да мога да ги изиграя още по-добре “, бяха първите думи на Владинова след квалификацията на бухалки.

 Финал на топка на СП по художествена гимнастика 	 @@@

Вчера тя приключи седма във финала на топка с 19.100: “Доволна съм от финала на топка, потеглих да си върша всички детайли, имах повече мощ, в сравнение с в квалификацията. Имах лека неправилност, само че като цяло съм удовлетворена от представянето си. “

 Финал на топка на СП по художествена гимнастика 	 @@@

Владинова разяснява и дали България ще успее да резервира второто място в отборното класиране: “Всички се надяваме да запазим второто място в отборното класиране, само че надпреварата още не е свършило. Ще можем да сме сигурни на следващия ден след края на надпреварата. Пожелавам триумф на Буба и на Катя на следващия ден и съм сигурна, че ще се показват доста добре за тима. “

Снимки: МАРИН МАРИНОВ и ЕМОНА ЦОНЧЕВА/Sportal.bg

ФОТОГАЛЕРИЯ от квалификацията на бухалки ТУК!!!

ФОТОГАЛЕРИЯ от финала на топка ТУК!!!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР