Невръстно дете загина при катастрофа край Враца. Инцидентът е станал

...
Невръстно дете загина при катастрофа край Враца. Инцидентът е станал
Коментари Харесай

Малко детенце издъхна след зверска катастрофа край Враца, роднините с изцепки на мястото

Невръстно дете почина при злополука край Враца. Инцидентът е станал в правата сред Околовръстното шосе на Враца и село Лиляче. Автомобил Пежо се е обърнал по таван, оповестява Bulnews. В колата са пътували 4 индивида от кв. Нефела.

Пристигналите служители на реда на мястото на злополуката извадили 5-годишно момченце, което е изхвърчало при удара на френското возило в дърво край пътя. По неофициална информация, то не е било в детско столче и попаднало под колата.

Спешните медици създали всичко допустимо да възстановят виталните му функционалности, само че за жалост то не е имало никакъв късмет да оцелее.

Пострадалата жена е майка на починалото момче. На този стадий тя минава щателни медицински проучвания, само че най-вероятно става въпрос за тежка черепно-мозъчна контузия.

В момента близки и родственици на починалото момченце са обкръжили колата за спешна помощ пред Бърза помощ и не разрешават на никого да се качи в нея. Поведението им е извънредно необичайно, защото виновност за гибелта на детето има водачът на колата, в която то се е возело.

Вече са изпочупени входните порти и побеснялата тайфа пробва да нахлуе в медицинските кабинети.

На мястото идват патрулки с доста униформени, които би трябвало да овладеят кризистната обстановка пред болничното заведение.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР