Невръстни деца хвърлиха пиратка по автобус на градския транспорт в

...
Невръстни деца хвърлиха пиратка по автобус на градския транспорт в
Коментари Харесай

Деца вандали хвърлиха пиратка по автобус в Пловдив, тя гръмна върху мерцедес

Невръстни деца хвърлиха пиратка по рейс на градския превоз в Пловдив, само че вместо това тя се озова върху багажника на мерцедес. Вандалската демонстрация на малчуганите е била снимана от камерата в колата на четец на TrafficNews.bg, който ни изпрати видеото. То е напряко тази заран на кръстовището на улица " Гладстон " и бул. " Руски ".
На видеото се вижда по какъв начин мерцедес и рейс, движещ се по линия 66, стопират на светофара на кръстовището. Автомобилът на нашия четец стопира зад тях. Секунди преди този момент от едната страна на булеварда се виждат три невръстни деца. Малко откакто транспортните средства стопират, пиратка прехвърча над рейса и пада върху багажника на мерцедеса. Пиратката гръмва, за наслада - без да нанесе вреди.


Инцидентът се вижда на 35-тата секунда на видеото. Децата най-вероятно са пробвали да хвърлят пиратката върху рейса, само че не са уцелили.

" Добре, че не му пукнаха стъклото на индивида ", разяснява читателят ни. Според него повода за хулиганската постъпка е в неналичието на образование. " Зад всяко неприятно дете стои един не добър родител ", декларира той.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР