Неволите по улиците и паркингите не секват, а социалните мрежи

...
Неволите по улиците и паркингите не секват, а социалните мрежи
Коментари Харесай

Потрес! Блъснаха колата на пловдивчанин, последва закана

Неволите по улиците и паркингите не секват, а обществените мрежи се трансформират в средство, с което хората се пробват да намерят решение на проблемите си. Гражданин със задрана при паркиране кола, търси виновника, отравяйки и нелека закана.
„ Колегата, който е направил това на колата ми, има време до сряда да се свърже с мен, тъй като по-късно отивам в КАТ със записите от камерата. Не знам дали е осведомен какви са последствията по закон за тичане от ПТП? “, написа Георги П.
Мъжът демонстрира и фотография, на която се виждат вредите. По предната ризница на черния „ Опел “ се виждат следи от лек удар с друга кола. Дразгите по бронята обаче не са дребни.
Някои жители са на мнение, че в такава обстановка просто би трябвало да се продължи напред без непотребни „ драми “, само че за други виновникът би трябвало да бъде открит и да поеме виновността си.
Вижте някои от мненията на локалните:
„ Пий една студена вода, поучава пловдивчанин. “Много съществени провали! Задължително отиваш в КАТ с всички налични записи и 5-6 очевидци и го съдиш до дупка!, къде иронично, къде сиреозно написа различен жител.
„ Щом си стигнал дотук, ясно е, че нямаш никакви записи от камери, тоя способ към този момент не важи “, счита Петър Ж.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР