Неволите на Роси Рочева, закупила уреда от магазин Зора За

...
Неволите на Роси Рочева, закупила уреда от магазин Зора За
Коментари Харесай

Жена размразява климатика си със сешоар, в дома ѝ - студ

Неволите на Роси Рочева, закупила уреда от магазин " Зора "

За проблемите си с климатик, закупен от огромна верига за търговия на електроуреди описа Роси Рочева. Тя сподеия, че е принудена постоянно да размразява уреда със сешоар, а от климатика тече и вода, което основава проблеми, предава.

Жената написа, че самата апаратура на уреда станала след известни премеждия. Тя твърди, че това се случило след месец, само че тук проблемите не свършват. След това се оказало, че уреда тече като " из ведро ", а дамата предявила претенция. Същият механик дошъл в дома ѝ и коментирал, че уреда " си работи ". Заради обстановката дамата твърди, че търпи неудобства. Цялата ѝ тераса е в лед, в жилището е хладно.

" Мазилката на стената ни падна. Терасата ми е в лед, не мога да излезна да си простра прането. Но и климатика си го разлеждаме със сешоар. И вътре си ни е хладно като за лято ", споделя дамата.

Вижте потребителските несгоди на Роси Рочева, както ги е споделила самата тя:

" В края на септември от " Зора " си купих климатик. Чаках месец някой да благоволи да го закачи да работи.

Най-накрая с многократни позвънявания до магазина ни изпратиха компания " Георг " ЕООД да го сложи. Не мина и месец и чудо- климатикът стартира да тече като из ведро. Започна да залежда и ни трябват 50 минути да се отледи.

Образува сняг и най-после ледени висулки.

Направих претенция, която магазина заведе със триста зора. Изпратиха същия механик и нищо. Казва, че си работи.

Мазилката на стената ни падна. Терасата ми е в лед, не мога да излезна да си елементарна прането. Но и климатика си го разлеждаме със сешоар. И вътре си ни е хладно като за лято. "

GlasNews.bg не съумява да открие за коментар въпросната верига, с цел да покажат и тяхната позиция.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР