Невиждани интриги белязаха 17-ия рожден ден на телевизия Планета. Фолкпевицата

...
Невиждани интриги белязаха 17-ия рожден ден на телевизия Планета. Фолкпевицата
Коментари Харесай

Женски интриги в чалгата! Пайнера избра Преслава, Галена...

Невиждани интриги белязаха 17-ия рожден ден на телевизия " Планета ". Фолкпевицата Галена се разгласи за кралицата на фолка. Най-голямата й съперничка Преслава обаче бе най-желаната и чакана изпълнителка от многохилядната аудитория. А това в допълнение задълба дългогодишния спор сред двете изпълнителки. Каймакът на попфолка се събра в столичната зала " Арена Армеец " във вторник, с цел да гледа шоуто на " Планета ", написа " България Днес ".

Продължилият близо три часа театър не остави доста на въображението на феновете, а изненадите не спираха да валят. Върли фенове на лекия род не пропуснаха да упоменат, че най-голямата омраза във фолкгилдията сред Преслава и Галена явно още не е отшумяла. Галена излезе на сцената доста преди края на шоуто, като хореографията й още веднъж бе впечатляваща и развълнува почитателите. За представянето си тя избра 10 1-метрови плюшени мечоци, с които не спираше да е интимна. След като изпя част от репертоара си, Галена хвърли един мечок към публиката. Минути по-късно към нея се причисли човекът-глас Тони Стораро, а появяването му взриви аудиторията. Оказа че, че Стораро е болен и на антибиотици, само че все пак намерил сили да поддържа колежката си. Цветелина Янева също поддържа певицата, с която извършиха няколко от общите си части. Малко преди да слязат от сцената хванати за ръце, Галена бурно разгласи, че те са кралиците на вечерта. Коментарът й още повече ускори спекулациите за продължаващата драма сред нея и Преслава.

Вероятно това, че точно добричлийката имаше достойнството да закрие фолкспектакъла, не се понрави на Галена, която от години се бори за признанието " най-хубава певица ". По неписани правила изпълнителят, който закрива концерта, е считан за най-хубавия на годината.

Митко Пайнера избра Преслава да постави завършек на шоуто. Срещата й с многочислените почитатели я остави без мирис и изцяло разчувствана. След като изпя последните си части и разгласи края на представлението, жадната аудитория я извика няколко пъти на бис. Повлияна от прочувствената вечер, Преслава остана на сцената и без музика продължи да пее. " Не ми пляскайте, ще се върна ", предизвести шеговито тя и постави завършек на фолккупона.

Върли фенове на лекия род не пропуснаха да отбележат, че двете дългогодишни врагини изглеждаха по подобен метод. Галена се появи с черен ослепителен гащеризон, смесен с черна пухкава пелерина, а Преси бе заложила на черна рокля с пайети и черна пелерина от тюл. Празничният концерт беше белязан от къси рокли, дълбоки деколтета и космати одежди. Емануела, която се наложи измежду топимената на компанията, загря погледите на почитателите с ултракъса рокля на ресни. Сред изненадите на вечерта бе Десислава, която бе заложила на къса кожена рокля. По всичко проличава, че постепенно и последователно Деси възстановява положителната си формата след раждането и наподобява отлично.

Глория бе избрала извънредно къса рокля по себе си, която не остави нищо на въображението. Най-разкрепостена измежду изпълнителките се оказа Райна, която клатеше дупе в изрязано боди пред удивената аудитория. Анелия, която предходната година имаше опция да постави завършек на шоуто, също бе с рокля, едвам покриваща интимните й елементи. Сериозно внимание от публиката получиха Галин, Фики, Борис Дали и Илиян. Най-малкият от клана Стораро – Емрах, също взе присъединяване в шоуто дружно с Емилия, с която откриха спектакъла. А столичната зала " Арена Армеец " се пукаше по шевовете от хилядите души, пристигнали да видят онлайн обичаните си реализатори.

Двама от най-чаканите и мечтани артисти не почетоха празника на компанията. Въпреки че беше измежду имената, афиширани за присъединяване в концерта, Ивана не се качи на сцената. Впечатление направи и отсъствието на любимеца на всички дами Константин. След като сътрудниците му Илиян и Борис Дали развълнуваха женската част от аудиторията, почитателите с боязън чакаха и Коцето, само че останаха разочаровани.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР