Невидимо създание тормози с камъни жители на Бутан … В малкото

...
Невидимо създание тормози с камъни жители на Бутан …
В малкото
Коментари Харесай

Невидимо създание тормози с камъни жители на Бутан




Невидимо творение тормози с камъни поданици на Бутан … В дребното кралство Бутан, ситуирано сред Китай, Непал и Бангладеш, се случват странни паранормални събития (Zona666.com). В село Сангачхолинг, предградие на Самтсе, живее семейство Гали в каменната си къща. Вече съвсем месец, това семейство е преследвано от невидимо творение, което ги атакува с камъни. Всичко стартира в нощта на 19 ноември 2019 година, когато 15-годишният младеж Сунил Гали и 76-годишният му дядо – Бхагилал Гали, спят в дребната барака покрай къщата. Те се грижат за стадо кози. Изведнъж, от някъде почнали да падат камъни върху колибата им. Този “каменен дъжд ” траял цяла нощ. На идната вечер, младежът и дядо му отишли ​​да спят в къщата на собствен родственик, който живеел наоколо. Но, там също почнали да падат камъни върху покрива.



Когато изплашените хора изтичали към дома си, това невидимо творение, хвърлящо камъни, ги последвало и там. Сега, всяка вечер купища камъни се изсипват върху покрива на къщата на семейство Гали. Обикновено камъните са дребни, само че от време на време са много огромни части. Хората от семейство Гали споделят: “Невидимо творение ни преследва и ни гони по целия път. И в този момент е тук. ” На 4 декември, един от тези камъни удря по главата 75-годишната бабата Ман Кумари Гали. Бащата на Сунил – Сабир Гали, също неведнъж е виждал по какъв начин камъни летяли към къщата му, като че ли от нищото. Пред кореспонденти той споделя: “Виждам ги със личните си очи и е доста ужасно …! ” На 3 декември, е извикан локален шаман в къщата на семейство Гали, с цел да организира специфичен предпазен обред. В този ден и през нощта не са падали камъни по къщата. Обаче, на идващия ден всичко стартира още веднъж и, както е упоменато нагоре, един от камъните удря остарялата жена, оставяйки засегната главата й. Четете още: Окултния откривател Реймънд Мууди и потреблението на психомантеум Обикновено, камъните стартират да летят към къщата или късно вечер, или през нощта. Един ден, камък удря Сунил толкоз мощно по главата, че момчето губи схващане за няколко часа.



Общо над 40 души от този момент са оставали в къщата на семейство Гали, съвсем всички възрастни поданици на това село. И мнозина, със личните си очи са видели падащите камъни. В същото време, всички бързо виждат, че падащите камъни се появяват единствено, когато наоколо е 15-годишния Сунил … 30-годишният шаман Шер Бахадур Гали, който е отдалечен родственик на семейство Гали, признава, че в никакъв случай до момента не е виждал нещо сходно. За ритуала му е даден един от падналите камъни, и когато шаманът слага този камък върху бронзова плоча за ритуала, той „ избледнял и станал като магнит “. Шаманът има вяра, че всички тези камъни са фамилно проклинание, заради обстоятелството, че дългогодишният родственик на Гали – прадядото на Сабир, бил огромен шаман, само че по-късно той се отказал от шаманизма и се трансформирал в садху. Садху са аскетични монаси, които са изцяло отдадени на медитацията и познанието на Бога. Той споделя: “Когато той умря, фамилията му не изпълняваше нужните ритуали и в този момент духът му преследва фамилията. ” Според семейство Гали, 15-годишния Сунил евентуално ще бъде добър шаман. Веднъж, в учебно заведение той изпаднал в необичайно положение на транс. Изследователи на полтъргайстите означават, че явлението доста постоянно се среща наоколо до деца и юноши. Според една версия, това е полтъргайст, който по някакъв метод е обвързван с нестабилното прочувствено положение на детето.
Източник: zona666.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР