Невероятно, но да - факт. Асен Блатечки и новата му

...
Невероятно, но да - факт. Асен Блатечки и новата му
Коментари Харесай

Не е за вярване: Асен Блатечки задържа апартамента, в който с Диляна отглеждаха Борил! (живее в него с новата си)

Невероятно, само че да - факт. Асен Блатечки и новата му - Елеонора Янакиева живеят в същия апартамент, в който той живя с Диляна Попова и в който отглеждаха сина си Борил. Няма неистина, Попова се е отказала от жилището, което двамата с Блатечки закупиха посредством заем.

Разбира се, манекенката няма да си тръгне с голи ръце и обрана до шушка, Асен не е подобен вид мъж. За това, че той и приятелката му ще употребяват жилището, Блатечки към този момент изплаща, както своята част от заема, по този начин и тази на Диляна. Която няма да дава и лев по вноските за погасяването му.

Очевидно решението е нейно, а и никой не би я корил, тъй като в този момент тя се шири в първокласен апартамент с Борил и новия си другар Лъчезар Захариев. Както знаем, той е предприемач и ресторантьор, а с хубавицата са се уцелили по този начин, все едно са родени един за различен.

Същата изгаряща обич се случи и на Блатечки и 43-годишната Елеонора, които, за удивление на мнозина, даже излизали да вечерят дружно с Диляна и Лъчезар. Идилия, бе! Пълна...

" С Диляна в този момент се разбираме отлично. Преди време се разделяхме и събирахме към три-четири пъти, само че знаете, че не е елементарно да лепиш счупено. Нямаше накъде да драпаме повече и се разделихме, това беше единственият вид и ето, че в този момент и двамата сме щастливи ", споделя самият Блатечки.

Източник: Галерия

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР