Невероятната Моника Белучи и 16-годишната й дъщеря – Дева Касел,

...
Невероятната Моника Белучи и 16-годишната й дъщеря – Дева Касел,
Коментари Харесай

Моника Белучи и Дева Касел – като две капки вода

Невероятната Моника Белучи и 16-годишната й щерка – Дева Касел, украсяват корицата на новия брой на Vogue Italia. Облечени в елегантни черни рокли на, двете застават пред обектива на известния фотограф Паоло Роверси, с цел да покажат по какъв начин хубостта се предава по завещание. От екипа издават, че Моника е желала да остави светлините на прожекторите единствено за Дева и както се вижда на фрагмента, тя е там и въпреки всичко е леко настрана.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Vogue Italia (@vogueitalia)

И до момента в който Моника е заставала неведнъж пред Роверси, то Дева за първи път театралничи пред камерата му. „ Изпитах същата страст, която изпитах с Наталия Водянова и Кейт Мос. Емоцията на чистата хубост “, споделя фотографът.

Самата Дева упорства да бъде снимана със своята майка. „ Защото последният път, когато ни снимаха дружно, бях в корема ти “, добавя 16-годишното момиче.

Въпреки че Дева към този момент е снимала две огромни рекламни акции и няколко фешън корици, това е първият път, в който двете се повяват дружно на корица. „ Невероятни “, „ Двете са като сестри “ са единствено част от мненията за новия брой на Vogue Italia. И Моника, и екипът на списанието знаят, че за Дева това е единствено началото на един блестящ път, който й следва.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Vogue Italia (@vogueitalia)

Тя е родена през 2004 година по време на брака сред Моника Белучи и Венсан Касел. Двамата се разведоха през 2013-а след 14 години дружно, като имат и още една щерка – 11-годишната Леони. През 2019 година Дева стана рекламно лице на Dolce & Gabbana, като напълно скоро следва да я забележим в още една тяхна акция.

 
Дева Касел – новото лице в стилната промишленост

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР