Неведоми са пътищата господни, се казва в Библията, но за

...
Неведоми са пътищата господни, се казва в Библията, но за
Коментари Харесай

Новият водещ на вечерното шоу на Би Ти Ви: Време беше за смяна на Слави!

Неведоми са пътищата господни, се споделя в Библията, само че за разлика от тях, пътищата, по които върви Славена Вътова, водят все на едно и също място – под светлините на прожекторите. След серия тв излъчвания, в които развяваше дълги крайници като ко-водеща, и цялостен сезон като арбитър в шоуто „ България търси гений ”, някогашната Мис България още веднъж се е уредила с блестящо местенце, от което да пръска сексапил и съблазън в телевизионния ефир. Тя е определена за нежното лице на новото вечерно шоу на Би Ти Ви, което потегля в ефир на мястото на „ Шоуто на Слави ”.

Дългокраката Славена за следващ път в своята тв кариера ще демонстрира форми в качество на помощник, втори човек, ко-водещ или някаква друга дефиниция, която хората в новото шоу са дали на ролята ѝ в него. А тъкмо каква ще бъде тази роля? Не е изцяло конкретизирано, само че се допуска, че е измислена особено с цел да се заема от кокетната миска с необятната усмивка. Дни преди старта от Би Ти Ви не бяха огласили името ѝ като част от новото шоу, само че тя самата се издаде, пускайки фотография с новия водещ, допълнена от текст: „ знам кой е новият водещ на вечерното шоу на Би Ти Ви – следобеда дори тренирахме дружно ”. Когато стана ясно, че шоуто ще има освен мъжко, само че и дамско лице, към този момент нямаше никакво подозрение коя ще бъде нежната половинка на този тв дует.  

От Би Ти Ви демонстрираха в сряда какво ще съставлява новото вечерно предаване. То има доста сходни характерности с „ Шоуто на Слави ”, в това число името му е вид на предходната продукция – „ Шоуто на Николаос Цитиридис ”.

„ Уикенд ” към този момент заяви много детайлности към новия водещ, който е роден в Атина, носи гръцко име, тъй като татко му е грък, само че от 5-годишна възраст живее в България. „ Роден съм в Атина – люлката на демокрацията, в този момент пребивавам в „ Дружба ” – гробът на демокрацията ”, разгласи той пред публицисти, демонстрирайки вида комизъм, на който счита да заложи в работата си.

Цитиридис е 25-годишен комик, почнал кариерата си като публицист, когато е на 18 години. Свирил е на барабани, работил е като аниматор в детски клуб, само че звездата му изгрява, когато получава късмет да прави лични стратегии в комеди клуб. Сам написа сюжетите си, самичък ги извършва като артист, а когато прави изявленията, може самичък да измисли въпросите, вместо да разчита да му ги диктуват в слушалка в ухото. Далеч по-симпатичен е от Слави Трифонов, мъчно би могъл да мине за красавец, само че пък е обаятелен, има необятна усмивка и сигурно ще се снабди с доста последователки. Шефовете в Би Ти Ви първо го харесали за сценарист на предаването, а едвам по-късно решили, че от него ще излезе добър водещ.

И фактически Николаос знае по какъв начин да печели публиката на своя страна. Ако би трябвало да се съпоставя със своя предходник, той е занимателен колкото Слави, само че за разлика от него не наподобява нито нахален, нито властнически, нито нападателен и не всява благоговение. Освен това британският му е на доста високо равнище, тъй че несмущаемо би могъл да води изявленията с чужденци, без да употребява услугите на преводач и най-важното – без да се излага. Новият водещ разгласи, че ни минимум не се тормози от неизбежните съпоставения с Дългия. Той употребява срещата с публицистите, с цел да показа мнението си за промяната на Дългия: „ Разгеле! Беше време! ” . Освен това показа с усмивка, че се усеща доста добре в стола на предшественика си, тъй като столът бил нов и извънредно комфортен.

Въпреки всички демонстрации на положително въодушевление и самочувствие, в новия водещ се усещаше доза напрежение. И това не е изненадващо – на него е предоставена задачата да заличи от съзнанието на фена лицето на Слави Трифонов, което той бе привикнал да гледа всяка вечер едновременно в Би Ти Ви в продължение на 20 години. Началният час на шоуто се резервира – 22,30, а финалът е час по-късно, в 23,30. Стартът е на 27 януари – понеделник.
Не единствено това обаче е сходното сред предходния и новия вид на предаването. Както бе по времето на Дългия, и в този момент ще има бенд, единствено че не от десетки музиканти, а единствено от петима – включително включва певицата Цвети, която по визия може сполучливо да съперничи на Славена Вътова, само че за разлика от нея има изявен гений – може да пее и то доста добре. Шеф на бенда е Десислав Данчев, прочут като приятел на Вики от „ Мастило ” – мощната половинка на групата.

Коженото диванче на Слави е сменено от синьо-зелен фотьойл. Освен това край бюрото на водещия има подредени книги, които по думите му са на „ старонемски ” и му работят доста ободряващо. На самото му бюро пък има пясъчни часовници – съгласно Николаос пясъкът е от Созопол и е цялостен с фасове.  Студиото е ремонтирано, свежо и доста прелестно. Сигурно, когато в него време Славена Вътова, ще наподобява още по-бляскаво.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР