Неведнъж сме давали Кейт Мидълтън като пример за майка. Натрупала

...
Неведнъж сме давали Кейт Мидълтън като пример за майка. Натрупала
Коментари Харесай

Калпазаните на Уилям и Кейт

Неведнъж сме давали Кейт Мидълтън като образец за майка. Натрупала сериозен опит в последните години, тя отглежда двама принцове и една принцеса, което си е сериозна отговорност. Но Шарлот, Джордж и Луис не са просто кралски наследници. Те са и деца, като всички останали.

Херцогинята на Кеймбридж съблюдава няколко съществени правила във връзка с своите наследници. Тя държи на мощната връзка с тях, приказва им като на възрастни и ги учи да обичат природата и времето, прекарано измежду нея.

Въпреки че един ден могат да наследят кралската корона, през днешния ден Кейт не желае да ги лишава от опцията да имат същинско детство . И не го прави.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от The Cambridges (@teatimewiththecambridges) на Юли 10, 2019 в 11:39 PDT

Онзи ден, на 10 юли, Мидълтън придружи брачна половинка си принц Уилям на благотворителен поло мач, в който той взе присъединяване дружно с по-малкия си брат Хари. Херцогинята бе в компанията на трите си деца, както и на Меган Маркъл с бебе Арчи.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Gianella Magazine (@gianellamagazine) на Юли 11, 2019 в 5:02 PDT

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от (@jessmulberrymanchester) на Юли 11, 2019 в 5:16 PDT

Шарлот, Джордж и Луис за секунда не застанаха на едно място, както всички деца на тяхната възраст. Каката и баткото не стопираха да се гонят и да си играят. А игрите им включваха даже криене в отворения багажник на фамилния автомобил .

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от (@baby.cambridge) на Юли 10, 2019 в 10:09 PDT

Всичко това под зоркия взор на мама Кейт, който наподобява се забавлява не по-малко от децата си и никога няма желание да ги хока да не вършат по този начин, единствено тъй като носят благороднически трофеи .

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от ROYALS (@theroyalsweb) на Юли 11, 2019 в 5:24 PDT
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР