Невъзможно е да сложиш артист като Рут Колева в рамки,

...
Невъзможно е да сложиш артист като Рут Колева в рамки,
Коментари Харесай

Рут Колева затваря 2021-ва с абсолютен успех



Невъзможно е да сложиш актьор като Рут Колева в рамки, само че годишната статистика на най-излъчваните български шлагери въпреки всичко пробва да побере триумфа в цифри. А той приказва, че „ Salty “ е 4-тата най-слушана българска ария през 2021 година съгласно компанията за мониторинг BMAT и ПРОФОН на база действителни предавания на радиостанциите и малките екрани.

„ Salty “ - планът на Рут Колева (продуцент Георги Линев-Kan Wakan, музика Илияна Недялкова), се задържа 9 следващи седмици под №1 в еърплей класацията за българска музика и също толкоз в ТОП 5 на световната ранглиста за най-ротираните песни в България.

Обръщайки се още веднъж към числата за миналата година, Shazam Bulgaria Top 200 разгласи „ Salty “ за 3-тата най-шазамвана българска ария в интервала на нейното промотиране и „ бетонира “ песента в шлагер по всички критерии на музикалната промишленост.

Пoказвайки мъчително откровената женска същина, медиите нарекоха „ Salty “ „ обществен феномен “ и „ ария с задача “, а концепцията по основаването на този шлагер самоуверено прескочи границите на България с формалната си TikTok акция в 7 страни!

Линията на триумфа за плана на Рут Колева продължи и със основаването на ремикс на песента. Версията на Fabrizio Parisi & The Editor ускори интернационалния интерес към актьора Рут Колева и „ Salty “ в истинското си видео и видеото към ремикса се излъчи на регулярна ротация от MTV US и Club MTV, като ремиксът стигна #5 в Dance класацията на MTV Русия.

Песента е включена в редица интернационалните плейлисти на известните цифрови платформи и продължава да е измежду желаните български планове и при започване на новата година.

Казахме за рамките, които дефинират миналите 365 дни като суперуспешни за Рут Колева. Не може да не споменем и за триумфа на сингъла „ Wassup “, който от издаването си на 22 ноември не излиза от Топ 10 на най-излъчваните български песни! След твърдата шлагер линия залогът за нещо ново, за което да се приказва също доста и да се слуша още повече, става все по-ясен. Подробностите предстоят в, а кодовото наименование напълно скоро ще бъде споделено от основателите на Salty & Wassup (разпространени цифрово от Warner Music посредством „ Орфей Мюзик “).

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР