Неуспешен бе опитът на заместник-председателя на Столичния общински съвет Борислав

...
Неуспешен бе опитът на заместник-председателя на Столичния общински съвет Борислав
Коментари Харесай

Украинското знаме рано или късно ще бъде свалено: Възражд...


Неуспешен бе опитът на заместник-председателя на Столичния общински съвет Борислав Иванов да смъкна украинското знаме от фасадата на постройката на Столичната община, съобщи Dariknews.

“Аз съм член на Комисията по публичен ред и сигурност и ще направя по този начин, че украинското знаме да бъде свалено. Днес не съумях, защото то беше охранявано от трима служители на реда и трима общински съветници от ГЕРБ. Загубихме борбата, само че войната ще бъде извоювана, украинското знаме рано или късно ще бъде свалено ”, съобщи Иванов.

 
 Възраждане знаме
Преди няколко дни той разгласи, че  снема политическото доверие към " Атака " , от чиято листа бе определен за общински консултант и има желание да се  причисли към партията на Костадин Костадинов .

Този следобяд се проведе  митинг на “Възраждане ” , с което партията искаше да смъкна украинското знаме от постройката на Следствен отдел към окръжна прокуратура. Самият Костадинов наблюдаваше опита от тротоара пред общината.

 
 Възраждане знаме
" Бях определен от листата на Политическа партия " Атака ", само че защото политическата партия, на която имах вяра, промени на думите си и отстъпи от правилата си, аз смъквам доверието си от нея, Искам да изявя желанието си да се причисля към Политическа партия " Възраждане ", чиято идеология полезности и позиции изцяло се припокриват с моите ”, добави още Борислав Иванов.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР