Неуравновесен мъж вилня във фитнес клуб на центъра на Козлодуй,

...
Неуравновесен мъж вилня във фитнес клуб на центъра на Козлодуй,
Коментари Харесай

Див екшън! Луд батка вилня във фитнес зала в Козлодуй

Неуравновесен мъж вилня във фитнес клуб на центъра на Козлодуй, научи BulNews.bg. Той нападнал момиче и разрушил една от вратите на залата.
Инцидентът е станал малко преди 17 часа на 5 ноември. 37-годишният Хасо е арестуван и с прокурорско предписание през днешния ден ще бъде наведен в профилирано лечебно заведение, където ще бъде и освидетелстван.
Хасо е чест клиент на фитнеса, само че до през вчерашния ден не е създавал проблеми. В ранния следобяд обаче внезапно почнал да крещи, плюе, заплашва и наскърбява останалите трениращи. Той се нахвърлил върху момиче, което се принудило да се заключи в съблекалнята на залата. С удар с ръка обаче Хасо счупил вратата.
На мястото незабавно дошъл полицейски екип, който извел разбесенелия се мъж. Той е бил арестуван до 24 часа, а неговите близки съобщили, че е приемал медикаменти, само че от известно време не си е взимал хапчетата и поради това изключил. Сега той ще бъде лекуван в профилирано заведение във Враца, от където ще му слагат диагноза.
„ Аз не бях там в този миг, само че внезапно той е почнал да се държи надменно и нападателно. Никой не го е провокирал с нищо – просто внезапно е почнал да крещи, че ще ги заколи, ще ги убие. Използвал е вулгарни думи. Двама мъже са били там и го попитали какво му е станало, дали музиката му пречи, за какво се държи по този начин. Той се е нахвърлил върху тях, дали го знаят кой е, че е евангелист и че ще заколи това българско племе. После е заплюл едно момиче в лицето, нахвърлил се е да я удари като я е обиждал и добре, че се е заключила в женската съблекалня. Той е блъснал по вратата и я счупил. Изпаднал е в цялостна нервност. После брат му ми се извинява и ми изяснява, че отказвал да си пие хапчетата и поради това е превъртял. Но аз каква виновност имам, че той не е добре, да плаши и гони моите клиенти. Хората са се изплашили и са си тръгнали. Нека се лекува, само че към този момент няма да бъде позволен във фитнеса “, разяснява притежателят на залата Даниел Рашков.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР