Неумелият луд, за когото се твърди, че е намушкал с

...
Неумелият луд, за когото се твърди, че е намушкал с
Коментари Харесай

Непредубеденият „убиец от Гранд Сентръл“ казва, че младите му жертви на Коледа са били инсталации на ФБР в интервю в затвора

Неумелият вманиачен, за който се твърди, че е намушкал с нож двама туристи младежи в ресторант в Гранд Сентръл Терминал на Коледа, твърди, че ФБР е на път да го вземе него — и слага информатори под прикритие, с цел да го шпионират от години.

По време на извънредно и необичайно телевизионно посещаване в пандиза от остров Райкърс, Стивън Хътчерсън сподели пред The ​​Post, че единствено шефът на ФБР Кристофър Рей е имал отговорите на въпросите за ужасяващото нахлуване по Коледа, което съгласно ченгетата е направил.

„ Всичко, което тези девойки желаят да знаят по отношение на нещо, обвързвано с мен или това, което допускам съм направил, най-хубавият човек, при който да отидете, е шефът на ФБР. Каквото и да е това, което търсят, те би трябвало да отидат при Кристофър Рей, с цел да го получат “, сподели Хътчерсън, 36.

Хътчерсън изкрещя „ Искам всички бели хора мъртви! “ преди да извади нож във френския ресторант Tartinery и да нападне две сестри, гостуващи от Парагвай, намушкайки 16-годишното в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР