Нетната миграция в Обединеното кралство достигна своя връх от 745

...
Нетната миграция в Обединеното кралство достигна своя връх от 745
Коментари Харесай

Борис Джонсън добавя глас към призивите на торите за действие за ограничаване на миграцията

Нетната миграция в Обединеното кралство доближи своя връх от 745 000 през годината до декември 2022 година, което е рекордно високо съгласно ревизирани оценки, оповестени от Службата за национална статистика ( ONS) в четвъртък.

Данните слагат равнищата на миграция три пъти по-високи, в сравнение с преди Брекзит, макар обещанието в манифеста на Консервативната партия от 2019 година да се понижат общите цифри.

Много депутати отдясно от партията, в това число уволненият министър на вътрешните работи Суела Браверман, приканиха господин Сунак да съблюдава този ангажимент.

Бившият министър-председател добави гласа си към тези, които упорстват за промяна на имиграционната система, като повтори госпожа Брейвърман призовавайки за увеличение на прага на минималната заплата за визи за Обединеното кралство.

Пишейки в колоната си в Daily Mail, господин Джонсън сподели: „ Сигурно си спомняте, че след Brexit всички плачеха за мисълта, че служащите от Европейски Съюз бягат от Англия, и бизнесът се тревожеше о...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР