NetIX - глобална платформа за обмен на данни, решения за

...
NetIX - глобална платформа за обмен на данни, решения за
Коментари Харесай

Limelight разширява обхвата си в Източна Европа чрез Нетера

NetIX - световна платформа за продан на данни, решения за съгласуваност и пиъринг, която е част от групата на българската компютърна фирма  " Нетера ", ще си сътрудничи с Limelight Networks, Inc.- водещ снабдител на услуги за транспорт на съдържание. Партньорството ще усъвършенства потребителското преживяване за хилядите фенове и клиенти на Limelight на Балканите и в Източна Европа, оповестиха от българската компания.

Чрез позициониране в София дейта център - SDC на " Нетера ", Limelight към този момент може да доставя съдържание до потребителите в тези райони по-бързо посредством локално кеширане на наличието от своята екосистема. Това разрешава на Limelight да се свърже с нови клиенти в района и да разшири своя световен обсег.

„ Като част от нашите тактики за триумф и възстановяване на продуктивността, ние увеличихме потенциала си на основни пазари, които са значими за нашите клиенти “, разяснява Дъгъл Макмилън, шеф на партньорствата за стратегически начинания в Limelight. „ С NetIX ние можем да предоставим бързо, надеждно и несъмнено потребителско преживяване на клиентите си от Балканите и района на Общност на самостоятелните страни (ОНД) “, добавя той.

Limelight е водач в даването на бързи, сигурни онлайн решения и аудио-видео преживявания в световен мащаб. Компанията предлага на своите клиенти високотехнологични услуги - от транспорт и доставка на наличие и AppOps до архитектура на приложенията Jamstack и уеб сигурност.

NetIX е компания от групата на " Нетера ". Представлява световна платформа, която свързва основателите на наличие с потребителите по-бързо, по-директно и по-изгодно от всеки път. С построяването единствено на една връзка до NetIX всеки участник получава виртуална съгласуваност с всички други. Така всеки член на мрежата може да обменя трафик (public peering, multicast и др.) с обезпечено качество с всички останали участници при оптимални разноски посредством мрежова инфраструктура, построена въз основата на Ethernet технология.

" Нетера " е самостоятелен световен снабдител на телекомуникационни услуги. Тя си партнира както с най-големите международни компании, по този начин и с дребния и междинен бизнес. " Нетера " дава интернационална съгласуваност, дейта център услуги, ръководени мрежови услуги и сигурност повече от 25 години. Компанията има и ръководи четири дейта центъра и лична световна мрежа с точки на наличие в над 20 страни.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР