Netflix може и да са притеснени от задаващата се конкуренция

...
Netflix може и да са притеснени от задаващата се конкуренция
Коментари Харесай

Criminal, Netflix и това ли е най-добрият криминален сериал

Netflix може и да са обезпокоени от задаващата се конкуренция в лицето на Dinsey+ и Apple TV+, само че в случай че не престават да ни радват с качествени продукции, тя няма да е проблем.

Естествено, има и изключения каквото съгласно мнозина е сериалът The I-Land, само че хубавите несъмнено са повече. Criminal е в Netflix от 20 септември и е на тъкмо противоположния полюс - критиците го обожават.

Стига се до такава степен, че някои го дефинират като най-хубавия престъпен сериал на годината и сигурен кандидат за премиите Еми през 2020 година, написа Stuff.

Причината за еуфорията е, че Criminal демонстрира нов път, по който подобен вид сериали могат да вървят. Той е формиран от 12 епизода, което си е много за сериал на Netflix, в които се проверява друг престъпен случай. Действието пък се развива в четири страни - Англия, Франция, Испания и Германия.

Това, което хората намират за магнетично в Criminal, е, че проверява убийства, без в нито един миг да се впусне типичното гонене с коли или престрелки.

Действието главно се развива в полицейските сектори, където играта на котка и мишка сред полиция и обвинени нагнетява ситуацията. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР